Early bird
Testing

MØR

Mørt kvalitetskød og grillede fristelser i Kødbyen.

MØR

Vesterbro

Mørt kvalitetskød og grillede fristelser i Kødbyen.


Mør er placeret i perfekte referencerammer i Kødbyens proteinpotente miljø. Her er ild, røg og kul det faste omdrejningspunkt for de gastronomiske udfoldelser. Råvarevalget er baseret på omtanke for den gode smag og dyrevelfærd. Det prætentiøse navn lover ikke for meget, da nøje udvalgt kvalitetskvæg med rig fedtmarmorering tilberedes til perfektion på det kulinariske alter – den argentinske KOPA-grill. Og grillen står også som centralt monument til skue for gæsterne i det åbne køkken, der minimerer de formelle lag mellem gæst og kok og stimulerer hele sanseapparatet med mundvandsvækkende dufte og appetitlige anretninger. Til at styre de velsmagende kreationer på de dansende flammer står chefkok Thomas Lund, der før har udfoldet sine kompetencer på den Michelin-bestjernede restaurant Studio. Indretningen beretter også om stedets forkærlighed for kød, hvor gulvtæppe og vægkunst sender tydeligere referencer til den marmorering der kendetegner et godt stykke kød. Dog er Mør ikke kun forbeholdt det kødelskende publikum, fisk og grøntsager tilberedes også med omhu på den glohede grill. Langborde, New-Yorker inspirerede klinkevægge og behagelige læderstole og –sofaer konstituerer indretningen på Mør.


© 2020 earlybird.dk ApS