11.3023.45
Testing
6

Indre By

Førsteklasses, dansk gourmetoplevelse og chefkok med Michelin-erfaring.

Tider i dag

23.45
Testing

Lille Norrlyst

Førsteklasses, dansk gourmetoplevelse og chefkok med Michelin-erfaring.

Lille Norrlyst

Indre By

Førsteklasses, dansk gourmetoplevelse og chefkok med Michelin-erfaring.

Derfor skal du spise her:

  • Chefkok med Michelin-erfaring fra Kadeau og AOC
  • Gourmet behøver ikke at koste en formue
  • Danske delikatesser som du aldrig har smagt dem før

 

Dansk køkken med Michelin-erfaren chefkok

I køkkenet står chefkok Emil Eshardt, som tidligere har sat sit præg på menukortet hos Søllerød Kro og Michelin-restauranterne Kadeau og AOC. Nu står han for det gastronomiske værk hos Lille Norrlyst og søster-restauranten, Norrlyst. 

Her forener Emil den dansk-dyrkede baghave og de bedste lokale og økologiske råvarer, og resultatet er en udsøgt menu af stor kreativitet, æstetik og endeløs kvalitet - det er dansk i gourmetklassen. 

 

Gennemført koncept hitter 

På TripAdvisor anbefales det at besøge Lille Norrlyst for deres personlige betjening og servering af et dansk-nordisk menukort i særklasse.

"Madoplevelse udover det sædvanlige, hvor alle retter på kortet var gennemtænkt og smagt til, til perfektion. De har et ret lille aften menukort, som gør at alle retter følger sæson og alle er gode og friske. Hertil var der sød og høflig betjening”

"… maden veltillavet og yderst velsmagende.” 

"Kan ikke få armene ned. Hver ret havde en perfekt størrelse så vi var behageligt mætte. Virkelig en af de bedste oplevelser længe.” 

 

Uformel restaurantoplevelse

Et besøg hos Lille Norrlyst er en oplevelse i særklasse med 8 serveringer. Restauranten har kun plads til 14 gæster, så der er rift om pladserne. 

Sæt dig til bords i de elegante rammer og nyd en uhøjtidelig, kyndig servicering. Bliv guidet til den perfekte drue på kortet og få fuldendt menuen.