11.3023.45
Testing

Le Caprice

Autentisk fransk bistrooplevelse med franskmanden, Vincent, ved roret.

Le Caprice

Indre By

Autentisk fransk bistrooplevelse med franskmanden, Vincent, ved roret.

Lyster du for en tur syd for grænsen? - Her kan alting hurtigt blive en smule mere eksotisk og spændende.
Er du til fransk charme, vin og det klassiske bistrokøkken, så bør du lægger vejen forbi Nansensgade, hvor du nemt, hurtigt - og langt billigere - kan tage et par timers smuttur til en fransk forstad.
Besøg restaurant Le Caprice, der bag de rustikke mure gemmer på en autentisk restaurantoplevelse. Her vil du opleve en ægte gæstfrihed og et personale, der er i øjenhøjde - som gerne deler en historie og guider dig rundt i delikate klassikere både på tallerkenen og i glasset.
Franskmanden Vincent Chabane er ejer og selv uddannet kok. Han inviterer indenfor til en bid af Frankrig, og deler tilmed nogle af hans egne favoritter. Åben op for et menukort, der emmer af fransk velsmag.

Lad tænderne løbe i vand. Den saftige bøf og dagens fangst er sikre vindere fra menukortet, hvortil garniture i sæson også pryder anretningen. Hertil findes et ypperligt udvalg af franske oste for ej at glemme de runde dråber, der skåles i. Netop disse raffinerede druer har Le Caprice et større udvalg af, flest fra middelhavsområdet.

Den rustikke, franske charme gør sig gældende i Le Caprices atmosfæriske lokaler. Du møder en autentisk aura, hvor nordisk elegance møder fransk karisma. Her er en naturlig varm og afslappet stemning. Her er plads til større selskaber, og lokalet inddeles i mindre rum, gemt bag gardiner og glasfacader med franske vinduessprosser.

De lyse, nordiske nuancer præger restaurantens indretning. Og elegancen fra de veldækkede borde, med dug og skinnende glas, står godt til de rå, rustikke murstensvægge, hvor nogle er malet hvide og andre står tilbage, stadig i deres naturlige råhed. Det er spartansk indrettet, men de store spejle i guld, opløfter restauranten, og der er samtidig mulighed for at se med i genspejlet.
Læn dig tilbage i de bløde stole og nyd mad og stemning, under stemningsfuld belysning og musikalske baggrunds toner.

Skal du have noget for pengene, så book bord hos Le Caprice - portionerne oser af kvalitet, der er skruet op for charmen og resultatet er fyldte og glade maver. Bon Appetit.