Early bird
Testing

IBU

Oplev smagseksplosioner på årets Exotic/Spicy restaurant 2018.

IBU

Vesterbro

Oplev smagseksplosioner på årets Exotic/Spicy restaurant 2018.


Tidligere Michelin-kok bag roret

Restaurant Ibu drives af stjernekokken Henrik Jyrk, der tidligere har gjort sine folder på forskellige Michelin-restauranter rundt i verden og vundet Danmarks største kokkekonkurrence ’Sol over Gudhjem’ i både 2016 og 2017. Desuden står han også bag den succesfulde restaurant Kul, beliggende i Kødbyen.  

I den gastronomiske kikkert

Ibu har været i kikkerten hos mange gastronomiske guides og kulinariske entusiaster siden åbningen i 2018, og har allerede opnået stor anerkendelse som vinder af Exotic/Spicy restaurant 2018/19', udstedt af Den Danske Spiseguide, samt nomineret til Årets Nye Restaurant i både White Guide og AOK.

Asiatiske smagsgivere

På Ibu kan du lade dig forføre af en nyskabende form for asiatisk fusionskøkken med inspiration fra Malaysia, Singapore og det øvrige Sydøstasien.  Ibu betyder mor på Malaysisk, og som navnet indikerer, er de farverige, asiatiske gadekøkkener og familieopskrifter fra det sydøstasiatiske køkken inspirationskilder til maden. Anretningerne er udarbejdet med passion og omhyggelig præcision, og skifter mellem lette anretninger og intense smagseksplosioner. Råvarerne indhentes for så vidt muligt lokalt i Danmark og Norden.


© 2020 earlybird.dk ApS