11.3023.45
Testing
11

Vesterbro

4 hjerter i Politiken for argentinske specialiteter, 'sharing food' og liflige druer.

Tider i dag

23.45
Testing

Gorda

4 hjerter i Politiken for argentinske specialiteter, 'sharing food' og liflige druer.

Gorda

Vesterbro

4 hjerter i Politiken for argentinske specialiteter, 'sharing food' og liflige druer.

Derfor skal du spise her:

  • Sydamerikanske specialiteter
  • 4 hjerter i Politiken
  • Argentinsk kok har kokkereret hos LIama og Le Trois Cochons

 

Empanadas og argentinske specialiteter

På Vesterbro er det muligt at få en bid af Argentina og kombinere de sydamerikanske empanadas med en tilbagelænet, hyggelig atmosfære. 

Her laves traditionelle empanadas, hapsere ‘bagt i brød’, som er sydamerikanske dejpakker fyldt med lækkerier som kylling, braiseret oksekød, tomat og majs. 

Kom rundt i menuen, der er spækket af sydamerikanske smagskonstellationer og autentiske retter dikteret af sæsonens råvarer.
 

Argentinske rødder 

Manden bag Gorda, Gonzalo Wolfsohn, stammer selv fra Buenos Aires, Argentina, og lod sig tidligt inspirere af de rund-måsede kvinder og sine bedstemødre hjemme i Argentina - heraf navnet ‘Gorda’, som kærligt betyder tyk kvinde på spansk.

Gonzalo fyldte kufferten med familieopskrifter og tog til Danmark, hvor han i en årrække gjorde brug af sine kokkeknive hos bl.a. Le Trois Cochons og LIama i København. Nu deler han madtraditioner og den sydamerikanske madkultur med Københavnerne.

 

Velsmag og poppet kunst til 4 hjerter

Traditionel, smagfuld spise har resulteret i 4 flotte hjerter fra Politiken. Smut en tur forbi Enghavevej, besøg den tykke kvinde og få stillet sulten. 

Her er spartansk indrettet, men der er knald på farverne og poppede accessories som f.eks. pingvin-vinkander og vægkunst af argentineren Marcos López.