
Evoo
EVENT i Kødbyen: Bag EVOO står Italienske Marco Maccarini (tidl. Noma, AOC og Era Ora)
Evoo
Kødbyen
EVENT i Kødbyen: Bag EVOO står Italienske Marco Maccarini (tidl. Noma, AOC og Era Ora)
Derfor skal du spise her:
- Pop up events i Kødbyen
- Mad af italiensk chefkok (tidl. Noma, AOC og Era Ora)
- Kitchen Collection sætter rammerne
Pop up events i Kødbyen
I et nyt pop up samarbejde mellem restaurant Evoo og Kitchen Collective, får du lækre tallerkenanretninger af Evoos køkkenchef i en af byens mest pulserende bydele, Kødbyen.
Kitchen Collective i Kødbyen lægger ofte lokaler til spændende events sammen med restaurant Evoo. Det kan være alt fra middag med musikarrangement eller et foredrag før eller efter middagen.
Løbende vil nye events poppe up - og i menuen kan du læse specifikt om eventet.
Italiensk køkkenchef med Michelin erfaring
Ejer og køkkenchef, Marco Maccarini, er født og opvokset i Italien, ved Genova der er kendt for deres focaccia og pesto. Siden 2010 har han kokkereret hos flere anerkendte restauranter i København - også dem med Michelin anbefalinger og stjerner. Her kan bl.a. nævnes Noma, AOC og Era Ora.
Hans menuer slår gerne på egne italienske rødder og opskrifter. menuerne er hjemmelavede med gode, lokale råvarer.
Evoo står for Extra Virgin Olive Oil og ligesom jomfruolivenolien er hans kogekunst enkel, velsmagende og uraffineret.
Billeder af: Agnes Saaby Thomsen