Emilio
Kokke-stjerneskud fra Michelin-bestjernede Kong Hans Kælder serverer favoritter fra Italien.
Emilio
København
Kokke-stjerneskud fra Michelin-bestjernede Kong Hans Kælder serverer favoritter fra Italien.
Derfor skal du spise her:
- Headhuntet kok fra Michelin restaurant, Kong Hans Kælder
- Autentisk sydlandsk charme og ristorante-vibes
- Italiensk spisekort med favoritretter
- Pasta med skaldyr og langtidsbraiseret kvalitetskød
Støvlelandsoplevelser på Østerbro
Ristorante Emilio inviterer dig til at smage det bedste af Italien. Her serveres retter med essens af Italiens kulinariske rigdomme, veltilberedt fisk og skaldyr og langtidsbraiseret, mørt kød.
Deres menu byder på et par antipasti, klassiske pastaretter og favoritter som du elsker; surdejs bruschetta med dehydrerede tomater, fettuccine med ragu eller gnocchi.
Kreativiteten og køkkenblusset er på fuld power hos Emilio, der har hentet en ung, ambitiøs kok fra den tostjernede Michelin restaurant, Kong Hans Kælder.
Ægte sydlandsk ristorante-ånd
Stemningen er sat med ægte middelhavs-vibes tæt på Søerne. Tag plads ved det veldækkede bord med levende lys, nyd atmosfæren, dedikeret betjening og følg med i det delvist åbne køkken i forlængelse af baren.
Her er både mønstret tapet, rå murstensflader, klinker og vægflader og høje paneler malet i varm terracotta og grønne nuancer. Med sans for detaljer og antikke fund gør både franske skodder med patina, plakater og fine platter, kobberlåg og vintage træstole sig en del af indretningen.