Early bird
Testing

Eatalian

Dansk-italiensk samarbejde resulterer i autentiske støvlelands-delikatesser

Eatalian

Vesterbro

Dansk-italiensk samarbejde resulterer i autentiske støvlelands-delikatesser


Dansk-italiensk samarbejde

To kokke med henholdsvis italiensk og dansk blod i årene, Davide Stevanello og Stephan Grothe, har ingået et samarbejde på baggrund af deres fælles passion for Italien, og skabt Eatalian.

Her kommer dine smagsløg på en italiensk rundrejse - de to herre importerer det bedste af det bedste fra støvlelandet og serverer både egne favoritter og kendte klassikere - menuerne er dagligt skiftende.
 

Italienske delikatesser og et raffineret håndelag

Der er lagt godt håndværk i menukortet, og skulle man fristes af retternes lækre råvarer, er der mulighed for selv, hjemme, at tilgå det italienske køkken og servere herligheder med importerede støvlands-delikatesser fra restaurantens tilhørende mini delikatesse-marked.

Her finder du produkter som oste, skinker, saucer, olier og hjemmebag - 100% autentiske fra støvlelandet, hvortil mange produkter også er økologiske.

På Tripadvisor lægger gæsterne løbende et par ord op om deres oplevelser:

"Det var virkelig en oplevelse. Fantastisk mad. Og fantastisk service af en meget engageret tjener. Alle pengene værd!"
"Fantastiske råvarer og vine"
"Vi havde følelsen af at være i Italien selvom vi sad på en restaurant på Åboulevarden"
"Mad og vin var perfekt afstemt, masser af himmelske smage- som tog en hele vejen rundt i Italiens gastronomi og skønne vinhuse"
"Et kæmpe plus er at man kan købe vine og andre italienske delikasser med hjem, til formidable priser"

 

Kvalitet hele vejen rundt

Der kræses ikke kun for de udsøgte delikatesser. Hos Eatalian vil du opleve en varm og stemningsrig atmosfære med imødekommende betjening fra blandt andre Fransesco di Gregorio, som daglig leder på restaurantgulvet amuserer om sine gæster.