11.3023.45
Testing
14

Indre By

Hyggelig café serverer sæsonbetonede fristelser og liflige cocktails til aften.

Tider i dag

23.45
Testing

Coffee Room

Hyggelig café serverer sæsonbetonede fristelser og liflige cocktails til aften.

Coffee Room

Indre By

Hyggelig café serverer sæsonbetonede fristelser og liflige cocktails til aften.

Derfor skal du spise her:

  • Bliv mæt både morgen og aften
  • Du må aldrig gå ned på god kaffe
  • Traveller's Choice 2020 på TripAdvisor

 

Sæsonbetonede fristelser

Tag plads hos Coffee Room, en lille hyggelig café, der lokker med appetit- og sansevækkende overraskelser i gæstfrie og stemningsfulde rammer.

Fra tidlig morgen, til frokost og hen over de sene eftermiddags- og aftentimer, er der mulighed for at samle nære og bekendte til en god bid mad og læskende forfriskninger. 

Kokken har nøje sammensat et årstidsbestemt menukort, der både fremmer det salte og søde køkken. Kortet frister med enkle, kolde og varme retter, lækkert og friskt bagværk og til den søde tand - syndige, hjemmelavede lækkerier.  

 

Populær kaffebar udvider med brunch og cocktails 

Siden 2011 har Coffee Room taget københavnerne med storm. Løbende er menukortet blevet udvidet, og fra at være den lille kaffebar, der serverede den allerbedste kaffe, kendes Coffee Room nu også for at have en ypperlig weekendbrunch og pikante cocktails til aften, hvilket kun har lokket flere gæster til.

 

Gode kaffebønner fra The Coffee Collective

Coffee Room er kendt for at servere kvalitetskaffe, brygget af de allerbedste baristaer. Kaffebønnen er ligesom menukortets ingredienser omhyggeligt blevet udvalgt. 

Missionen er at severe fremragende mad og kaffe, der tager hensyn til miljøet, og derfor bestræber man sig på både på at undgå madspild og handle med producenter, hvor de gode værdier er sikret - Coffee Collective er et anerkendt risteri og en leverandør, der varetager de etiske hensyn og leverer et kvalitetsprodukt.