11.3023.45
Testing
10

Vesterbro

Vesterbro hotspot med nordiske sæsonretter, cocktails og social dining.

Tider i dag

23.45
Testing

Bistro Bosch

Vesterbro hotspot med nordiske sæsonretter, cocktails og social dining.

Bistro Bosch

Vesterbro

Vesterbro hotspot med nordiske sæsonretter, cocktails og social dining.

Derfor skal du spise her:

  • Ikonisk BOSCH bygning er et sandt hotspot
  • Nordisk gastronomi til frokost og aften

 

Nordisk gastronomi

Der er højt belagt smørrebrød til frokost med klassikere som sild, roastbeef eller æg og håndpillede rejer. Til aften skruer køkkenet op for kogeblusset og tænder grillen. Det nordiske køkkens noter og bedste sæsonråvarer er rigt præsenteret på menukortet, som båder byder på a la carte retter og menuer til helaftensoplevelsen.

Spis f.eks. dansk hummer og fisk fra de danske farvande og veltilberedt kød og fjerkræ med dagens indkøbte markedsgarniture. 

 

Ikonisk restaurant med sjæl

Det store neonskilt BOSCH lyser op over bygningen på Halmtorvet. Her rummer de store, gamle industrilokaler uformel hygge og har panorama kig til Halmtorvet og byens forbipasserende liv. 

Bistro Bosch er en ægte stemningsspreder, fuld af atmosfære og fyldes af grin, smil og god musik på anlægget til aften. Gæster på Facebook siger bl.a.:

“Mega hyggeligt New Yorker stemning, klart værd et besøg før en bytur i kødbyen”

“Lækkert udvalg på menuen og fantastisk stemning og drinks”

 

Socialt hotspot

Centralt beliggende er Bistro Bosch det perfekte sted til at møde kollegaerne efter fyraften eller gense familie og gamle venner. 

Er man ikke til fyldige og aromatiske vine kan tjeneren finde barkortet frem og sørge for lækre long tails, klassiske cocktails eller en god pitcher til deling. Med Kødbyen i baghaven er Bistro Bosch en eftertragtet restaurant til spisning og cocktails med mulighed for at tage videre ud i nattelivet, hvis danseskoene skal kridtes af.