Early bird
Testing

Barvini

Cofoco-stifter bag delikate paninier og sydlandsk velsmag i Tivolis Food Hall

Barvini

Vesterbro

Cofoco-stifter bag delikate paninier og sydlandsk velsmag i Tivolis Food Hall


En forkærlighed for det italienske køkken

Duften af bagt brød breder sig i Barvinis køkken, og sprøde og grillede focacciabrød fyldes med middelhavsområdets bedste ingredienser, hvortil franske og italienske druer komplementerer de lækre sandwich-anretninger.
 

Cofoco’s grundlægger udvider byens restaurantscene

Navnet, Torben Klitbo, vil for nogen ringe klokker - manden er en af branchens store profiler, iværksætter og grundlægger af mange succesfulde restauranter rundt om i byen. Her kan bl.a. nævnes Scarpetta, Höst, Vækst, The Fat Pike og Les Trois Cochons for bare at nævne et par af dem.

Nu har han også lagt billet ind på Tivolis Food Hall, og tilbyder et eftertragtet menukort med sydlandske noter. 
 

Spis med kig til Danmarks hyggeligste have

Fra indgangen af Tivoli Food Hall er Barvini placeret til venstre ud mod terrasserne, tættest på Tivolis Hovedindgang. Der er mulighed for at sidde til højbords i baren, ude eller inde i de bistro inspirerede rammer.

*Det er ikke nødvendigt at betale entré til Tivoli for at tilgå Barvini i Tivoli Food Hall, men en booking hos Barvini giver ikke adgang til Tivoli før eller efter endt middag.