City

Arti'kok

Hvidovre Velafstemte smagsindtryk og omhyggeligt håndværk.
Restaurant Arti'kok serverer veltillavet og smagssikker gourmetmad i lyse og enkle omgivelser. Restauranten er blevet anmeldt til 4 huer i Politiken og 5 stjerner i Berlingske, og selvom restauranten siden har skiftet ejer, er konceptet og kvaliteten stadig den samme. I en ydmyg bygning over for Hvidovre station finder man restaurant Arti'kok, som efterhånden er blevet en institution for god gastronomi i vestegnsområdet. På Arti'kok sættes der en dyd i at servere mad, der er lavet af friske råvarer og fra bunden. Restauranten er tilhænger af at gøre det enkelt, men med stor omhu for hver enkelt ingrediens. Køkkenet lader sig inspirere af hele verdenen – både Asien, Italien og Frankrig, og af forskellige tids-typiske danske retter fra ”mormor”-køkkenet og 80’er klassikere til det nye danske køkken. Arti'kok sætter eget præg på retterne, og prioriterer lokale og sæson-aktuelle råvarer. Arti'kok matcher menuerne med spændende vine fra hele verdenen. Vinmenuen skifter hver måned, men det faste drikkevare-kort indeholder også omhyggeligt udvalgte vine og spiritusser til rimelige priser. Leder du efter ekstra luksuriøse vine, har Arti'kok også et ”Kælder-kort” med lidt mere eksklusive vine i begrænset antal. Restauranten drives af Lee, som er udlært fra Michelin-restauranten Kiin Kiin i makkerskab med den erfarne restaurantchef Pia Svan. Besøg Arti'kok og se frem til en moderne og hyggelig spiseoplevelse.

I restauranten kan 8 glas vin tilkøbes for 290kr.

3 forretter

Thai suppe med kylling, kokosmælk, champignon og tomat. Vin: Le GuiShu Yellow-wine, Røde Camarque ris, Provence, Frankrig - Rimmet torsk med råsyltede rødbeder, sprød rugbrøds-crumble og senneps-mayo. Vin: Peter Lehman, Art ’n Soul, Riesling, Syd-øst Australien - Kanin-rillette med cornichons og salat. Vin: 2 forskellige friske rød- og hvidvine

1. Hovedret

Brandade med coleslaw og friske æbler. Vin: Adega de Pegões, Arinto-Verdelho-Antao Vas-Chardonnay, Setubal, Palmela, Portugal

2. Hovedret

Spareribs med barbecue sauce, dybstegte kartofler, coleslaw, bagte tomater og sukkerærter. Eller Ribeye (+ 60,-/50,-) med bearnaise, ovn-stegte kartofler, bagte tomater og sukkerærter. - Vine: Etim Negre, Carignan-Grenache-Syrah, Montsant, Spain Eller Ranch 32, Cabernet Sauv., Monterey, Californien, USA

Oste

3 gode oste med tilbehør.

2 desserter

Kokos panna cotta med ananas og rom-sirup. Vin: Domaine Les Landes, Muscat de Saint-Jean-de-Minervois Petit Grain, Frankrig - Rødvins-pocheret pære med chokoladesauce og vaniljeis. Vin: Etim Verema Tardana, Grenache, Montsant, Spanien

Her får du en valgfri forret, hovedret og dessert - vælges i restauranten. Vinmenu kan tilkøbes nede i restauranten: 3 glas 190kr.

Forret

Vælg mellem: Thai suppe med kylling, kokosmælk, champignon og tomat. - Rimmet torsk med råsyltede rødbeder, sprød rugbrøds-crumble og senneps-mayo. - Kanin-rillette med cornichons og salat. Vine: Le GuiShu Yellow-wine, Røde Camarque ris, Provence, Frankrig - Peter Lehman, Art ’n Soul, Riesling, Syd-øst Australien - 2 forskellige friske rød- og hvidvine

Hovedret

Vælg mellem: Spareribs med barbecue sauce, dybstegte kartofler, coleslaw, bagte tomater og sukkerærter. - Ribeye (+ 60,-/50,-) med bearnaise, ovn-stegte kartofler, bagte tomater og sukkerærter. - Brandade med coleslaw og friske æbler. Vine: Etim Negre, Carignan-Grenache-Syrah, Montsant, Spain - Ranch 32, Cabernet Sauv., Monterey, Californien, USA - Adega de Pegões, Arinto-Verdelho-Antao Vas-Chardonnay, Setubal, Palmela, Portugal

Ost & dessert

Blå kornblomst med flamberet banan i filodej. (spørg efter alternative oste) (1 ekstra ost: + 20,- /2 ekstra oste: + 30,-) Vin: Moscatel de Setubal, Palmela, Portugal ​ Vælg mellem: Kokos panna cotta med ananas og rom-sirup. - Rødvins-pocheret pære med chokoladesauce og vaniljeis. - Dessert-tallerken Vine: Domaine Les Landes, Muscat de Saint-Jean-de-Minervois Petit Grain, Frankrig - Etim Verema Tardana, Grenache, Montsant, Spanien - Frit valg mellem de 2 dessertvine


Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 
early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

  • early bird politiken ibyen
  • early bird politiken aok
  • early bird børsen
  • early bird cover
  • ekstrabladet
  • early bird euroman
  • early bird tv2
  • early bird information
  • early bird ivækstprisen
  • early bird jyllands posten
  • Mad og venner
  • early bird metroxpress
  • early bird femina
  • early bird søndagsavisen
  • early bird tv2
  • early bird woman
  • early bird trines wardrope
  • early bird bungalow5
  • early bird emily soloman
  • early bird berlingske

 

early bird gavekort

 

 

Giv en gave med god smag

 

Med et gavekort til Early Bird er der noget for enhver smag
blandt vores +75 populære samarbejdsrestauranter og barer.

 

Læs mere om gavekort

 

 

 

Samarbejdsrestauranter

Vi samarbejder med +75 populære restauranter i Aarhus og København. Heraf 10 fra Michelinguiden.

 

 

Se alle samarbejdsrestauranterne  

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk