Early bird
Testing

Arti'kok

Velafstemte smagsindtryk og omhyggeligt håndværk.

Arti'kok

Storkøbenhavn

Velafstemte smagsindtryk og omhyggeligt håndværk.


Kok fra tidligere Michelin-restaurant

I køkkenet står Zhenxing Li, som tidligere har gjort sine folder hos den thailandske 1-stjernede Michelin-restaurant Kiin Kiin, og kan om nogen sammensætte et menukort af fransk/dansk velsmag med asiatiske undernoter. Køkkenet er tilhænger af at gøre det enkelt, men med stor omhu for hver enkelt ingrediens. 

Gourmet til folket giver kokkehuer og 5 stjerner

Restauranten er blevet anmeldt til 4 huer i Politiken og 5 stjerner i Berlingske, og selvom restauranten siden har skiftet ejer, er konceptet og kvaliteten stadig den samme.

“… maden er virkelig i orden, ambitionerne er høje, og så kan man ikke andet end at rose tanken med at lave en gourmet-restaurant i øjenhøjde med kunderne og meget rimelige priser i Hvidovre.”

Det multikulturelle køkken

Li har sat Arti’kok på danmarkskortet, som er blevet en institution for god gastronomi i vestegnsområdet.
Verdenens forskellige smagsgivere kombineres med de forskellige danske tids-typiske retter fra ”mormor”-køkkenet, de klassiske 80’er retter til det moderne danske køkken.
Køkkenet
 sætter sit eget præg på retterne og prioriterer lokale og sæson-aktuelle råvarer. 


© 2020 earlybird.dk ApS