
Kumokumo
Bæredygtigt sushikøkken med smagseksplosioner i dekorative rammer.
Kumokumo
Storkøbenhavn
Bæredygtigt sushikøkken med smagseksplosioner i dekorative rammer.
Derfor skal du spise her:
- Spis under kirsebærtræet i fuld flor
- Bæredygtigt sushikøkken
- Spændende og smukke håndrullede sushiruller
Bæredygtigt fusionskøkken
Hatoba har både traditionelle, japanske smagshits, graciøse konstellationer og kokkens egne favoritter på menukortet. Med omtanke for miljøet, handles råvarer lokalt og fisk og skaldyr er certificerede og opdrættet efter Fødevarestyrelsens anbefalinger.
Hatoba serverer krydrede og sprøde spyd, silkebløde sashimistykker og delikate sushiruller med bl.a. laks, tun og reje til eksotiske råvarer som softshell- og snekrabbe og japansk ravfisk.
Sushikøkkenet udvider
Hatoba åbner nu dørene for Lyngbygenserne, der kan fristes af et raffineret sushikøkken med japanske smagseksplosioner med et twist. Søsterrestauranten på Islands Brygge har modtaget rosende gæsteanmeldelser på Facebook:
"Virkelig fantastisk mad og super rar betjening!”
"Det var et fantastisk dejligt måltid. Det er bestemt et sted, hvor vi vil spise igen. Alt var i topklasse."
Sansemættende rammer
Hatoba har indrettet sig stiligt og kombineret det bedste fra Norden og Japan. Mørke og lyse farver forenes og bløde sæder indbyder til tilbagelænet hygge. Tag plads under kirsebærtræet og inviterer familien eller en god ven på en smagfuld og uformel hyggestund i moderne omgivelser.