Opdateret 29.01.2024

Det behøver ikke være dyrt at spise godt. Find håndplukkede og billige restauranter i København med restaurant-tjenesten Early Bird og 1/3 skåret af prisen.

Selvom hovedstaden er dyr at befinde sig i, er der poppet en lang række billige spisesteder i København op de seneste par år. De er alle er kendetegnet ved at servere billig mad - men uden at gå på kompromis med kvaliteten af råvarer og det gode håndværk i køkkenet. Det gælder alt fra brunch til aftensmad. 

De billige restauranter i København kan - på trods af et lavere prisniveau - godt følge med de dyrere konkurrenter. For selvom de ikke står i Michelin-guiden, serverer de stadig udsøgte anretninger, som for få penge gør dig mæt og glad. Stemningen på restauranterne er oftere hyggeligere, mere intim og mere uprætentiøs end de dyrere konkurrenter. 
 

Gode, billige restauranter i København, du bør besøge

I guiden her har vi gjort arbejdet let for dig og samlet et godt bud på spisesteder i København, hvor du kan få serveret delikate anretninger til budgetvenlige priser. 

Du finder også et udvalg af billige kvalitets-restauranter i hovedstaden hos Early Bird. Vi har samlet en håndfuld af nogle af de bedste og mest populære billige restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Kung Fu II, København N

Moderne, japanske smagshits - autentisk gastropub oplevelse i bedste Izakaya-stil.
Restaurant website
Anmeldelse i Politiken
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor


Hos denne populære kung-fu-kriger kommer du helt tæt på det japanske gastropub-fænomen: Izakaya.

Izakaya referer til de gamle japanske bodegaer, hvor man hyggede sig med øl og sake efter arbejde, mens man fik en bid mad med vennerne. Så spis japanske lækkerier med både fisk, kød og grønt på menuen.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Dej, København V

Pizza hotspot ved Kødbyen med italiensk-importerede råvarer og stenovn.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Saml familien eller mød et par venner over en uformel pizza og vibrerende leben på Halmtorvet, tæt på Kødbyen. Her opstår hyggen rundt om bordet i restaurantens chikke og moderne rammer og rygende varme pizzaer, der dufter og vækker appetitten. 

Et lille hint, så finder du også Dej i Magasin, som kan stille sulten efter en god shoppingtur. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEJ MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fabio, Frederiksberg

Romantiske rammer og autentisk, italiensk landkøkken hos Fabio.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor

På Falkoner Allé ligger Fabio, der kokkererer billige, men enkle, traditionelle og smagfulde italienske retter. Indretningen er præget af romantisk stil a la La Dolce Vita. Til at ledsage de italienske klassikere har Fabio et velassorteret vinkort præget af kvalitetsvine fra Italiens bedste vindistrikter.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FABIO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Pizzeria MaMeMe, København V

Pizzabar med 4 hjerter i Politiken hædres af den italienske mad bibel, Gambero Rosso.
Restaurant website
4 hjerter i Politiken

Pizzeria MaMeMi er et godt sted at kigge hen, hvis du er på udkig efter billige spisesteder i København, hvor kvaliteten er mere end i orden. MaMeMi fører et økologisk menukort og restauranten er endda blevet hædret i den italienske madbibel, Gambero Rosso, som er et anerkendte, italienske madmagasin, der citerede: ”Det er en fornøjelse at komme her og nyde pizzaerne skabt af et team af unge folk fra Rom.”

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PIZZERIA MAMEMI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Midori, København K

Japansk inspireret gastropub-koncept og moderniseret madoplevelse - rig på umami.
Restaurant website

Midori betyder grøn på japansk. Og på Grønnegade i København ligger da også netop restaurant Midori, som igennem det japanske køkken bringer mere grønt til byen. Planter strækker sig fra gulv til loft og menuen hylder det grønne køkken - selvom det også er muligt at få kød på tallerken. 

Midori er et rigtig godt bud på et billigt spisested i København med det japanske izakaya koncept med delevenlige japanske 'tapas'-retter.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI IZAKAYA & SAKE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Tribeca Beer & Pizza Lab, København NV

Industribygning byder på italiensk velsmag og New Yorker vibe.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor

I en gammel industribygning fra 30'erne byder Tribeca - Beer & Pizza Lab, indenfor i moderne rammer. Indretningen er spartansk og har uhøjtidelige New Yorker-vibes med masser af glas og metal. Selvom priserne på menukortet er i den lave ende, er det bestemt ikke smagen af billig mad og råvarer, du får serveret. 

Hos Tribeca finder du ikke den normale bordservering. Restauranten stræber efter self-service, hvor man som gæst retter henvendelse i baren.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRIBECA - BEER & PIZZA LAB MED EARLY BIRD 

 

 

Budgetvenlige, billige spisesteder i København

Da Early Bird kun samarbejder med nogle af de bedste restauranter og spisesteder i København, er du sikret en spiseoplevelse af høj kvalitet inden for alle verdens forskellige køkkener - med andre ord: Gourmet på budget. Hop med på trenden blandt danskerne - især københavnerne - og spis mere ude og udfordr dine smagsløg udover de sædvanlige fem retter, du orker at bikse sammen efter arbejde. 

Skulle du have lyst til at spise sushi fra det japanske køkken, spicy tacos fra det mexicanske køkken, en saftig burger fra det amerikanske køkken, autentisk smørrebrød fra det nordiske køkken eller coq au vin fra det franske køkken, har Early Bird en restaurant der passer til din smag og pengepung. Og selvom de fleste danskere ønsker en sundere livsstil, siges det jo, at varieret kost er sundt, så du kan sagtens dykke ned i gastronomiens alsidige verden med samvittigheden i behold - Early Bird gør det nemmere at spise oftere ude til billigere penge.

Uanset hvor i København du befinder dig - om du er ved Kongens Nytorv i Indre By, nær Kødbyen på Vesterbro eller ved søerne på Nørrebro - finder du en billig restaurant i København i nærheden af dig på Early Bird.

Spisesteder i alle Københavns bydele

Der ligger appetitvækkende spisesteder spredt ud over hele København. Uanset om du befinder dig på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager eller Indre By, så er der altid et godt spisested i nærheden.

Du kan være sikker på, at København opfylder dit kulinariske ønske, uanset om du har lyst til sushi, tapas, ny nordisk, traditionel fransk, italiensk mad eller endda takeaway - er til gourmet eller billige spiseoplevelser. 

Så hvorfor ikke gå på opdagelse i Københavns alsidige spiseunivers – og gøre det med 1/3 skåret af prisen?

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: