Opdateret 21.10.2021

Det behøver ikke være dyrt at spise godt. I denne guide har vi håndplukket et udvalg af billige restauranter i København, som alle byder på gode madoplevelser. Med restaurant-tjenesten early bird.dk får du 1/3 skåret af prisen.

Selvom hovedstaden er dyr at befinde sig i, er der poppet en lang række billige spisesteder i København op de seneste par år. De er alle er kendetegnet ved at servere billig mad - men uden at gå på kompromis med kvaliteten af råvarer og det gode håndværk i køkkenet. Det gælder alt fra brunch til aftensmad. 

De billige restauranter i København kan - på trods af et lavere prisniveau - godt følge med de dyrere konkurrenter. For selvom de ikke står i Michelin-guiden, serverer de stadig udsøgte anretninger, som for få penge gør dig mæt og glad. Stemningen på restauranterne er oftere hyggeligere, mere intim og mere uprætentiøs end de dyrere konkurrenter. 
 

10 billige restauranter i København, du bør besøge

I guiden her har vi gjort arbejdet let for dig og samlet 10 bud på spisesteder i København, hvor du kan få serveret delikate anretninger til budgetvenlige priser. 

Du finder også et udvalg af billige kvalitets-restauranter i hovedstaden hos Early Bird. Vi har samlet en håndfuld af nogle af de bedste og mest populære billige restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Kung Fu II, København N

Moderne, japanske smagshits - autentisk gastropub oplevelse i bedste Izakaya-stil.

Restaurantens hjemmeside

Hos denne populære kung-fu-kriger kommer du helt tæt på det japanske gastropub-fænomen: Izakaya. Izakaya referer til de gamle japanske bodegaer, hvor man hyggede sig med øl og sake efter arbejde, mens man fik en bid mad med vennerne.
På en Izakaya er det derfor almen skik, at man deles om retterne. Slå et smut forbi restaurant Kung Fu II og få japanske Izakaya-gasto lækkerier i uformelle omgivelser. Tilmed fås de fleste japanske serveringer også vegetariske. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Midori, København K

Midori gør København grønnere i Grønnegade med japansk tapas.

Restaurantens hjemmeside

Midori betyder grøn på japansk. Og på Grønnegade i København ligger da også netop restaurant Midori, som igennem det japanske køkken bringer mere grønt til byen. Planter strækker sig fra gulv til loft og menuen hylder det grønne køkken - selvom det også er muligt at få kød på tallerken - med izakaya: japansk tapas. 

Selvom navnet på tapasanretningerne lyder fancy og dyrt, er priserne på de japanske specialiteter overkommelige. Midori er altså et rigtig godt bud på et billigt spisested i København.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI IZAKAYA & SAKE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fabio, Frederiksberg

Smag på det autentiske italienske landkøkken hos Fabio.

Restaurantens hjemmeside

På Falkoner Allé ligger Fabio, der kokkererer billige, men enkle, traditionelle og smagfulde italienske retter. Indretningen er præget af romantisk stil a la La Dolce Vita. Til at ledsage de italienske klassikere har Fabio et velassorteret vinkort præget af kvalitetsvine fra Italiens bedste vindistrikter.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FABIO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Vesterbro Vinstue, København V

Vesterbro Vinstue – et vinøst åndehul på Istedgade

Restaurantens hjemmeside

På en hyggelig vinstue på Vesterbro serveres veltillavet men billig mad inspireret af middelhavskøkkenet med præg fra den nordiske madtradtition. Som navnet antyder byder Vesterbro Vinstue også på gyldne dråber, der hovedsaglig er egen import. Stemningen er afslappet og der hersker ingen dogmer eller fine fornemmelser i det vinøse åndehul på Istedgade, København. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ VESTERBRO VINSTUE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mangal, København V

Tyrkisk gastronomi i Kødbyen i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.

Restaurantens hjemmeside

Hos Restaurant Mangal har de ét mål: at redefinere forståelsen af det tyrkiske køkken i København. Det vil de gøre ved at ændre måden og konceptet for, hvordan man spiser tyrkisk mad. “Mangal” betyder “at grille”, og de fleste af retterne er grillede med henblik på autentiske smage og for at frembringe associationer til en traditionel tyrkisk madoplevelse. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MANGAL MED EARLY BIRD 
 

Restaurant Pizzeria MaMeMe, København V

Pizzeria med økologisk menukort hædret i den italienske mad bibel, Gambero Rosso.

Restaurantens hjemmeside

Pizzeria MaMeMi er et godt sted at kigge hen, hvis du er på udkig efter billige spisesteder i København, hvor kvaliteten er mere end i orden. MaMeMi fører et økologisk menukort og restauranten er endda blevet hædret i den italienske madbibel, Gambero Rosso, som er et anerkendte, italienske madmagasin. 

Gambero Rosso lagde vejen forbi København for at kortlægge byens bedste italienske restauranter. På bladets topliste for 2020 finder du Pizzeria MaMeMi, hvortil der citeres: ”Det er en fornøjelse at komme her og nyde pizzaerne skabt af et team af unge folk fra Rom.”

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PIZZERIA MAMEMI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Tribeca, København NV

Industribygning byder på italiensk velsmag og New Yorker vibe.

Restaurantens hjemmeside

I en gammel industribygning fra 30'erne ligger en usleben diamant ved navn Tribeca - Beer & Pizza Lab. Lokalerne har et moderne vibe med et mere spartansk, råt og uhøjtideligt New Yorker-look med masser af glas, metal og mursten. Menukortet byder på billig mad, der får tænderne til at løbe i vand: velsmagende, sprøde og rygende varme pizzaer.

Hos Tribeca finder du ikke den normale bordservering. Restauranten stræber efter self-service, hvor man som gæst retter henvendelse i baren. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRIBECA - BEER & PIZZA LAB MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af KARMA SUSHI (@karmasushi)

Karma Sushi, København Ø

Fusionssushi i gourmetklassen på Østerbro.

Restaurantens hjemmeside

Besøg Karma Sushi ved Trianglen og smag fusionssushi i gourmetklassen. Madkvaliteten afspejles også i Karma Sushis mission om at udfordre hoben af den ’mainstream’ sushi, der indtager storbyerne. 

I køkkenet eksperimenterer kokkene på højt niveau med alternative og innovative smagsoplevelser og varierende konsistenser. Sæt for eksempel tænderne i frisk kongekrabbe, blodrød tun og silkebløde kammuslinger kombineret med luksuriøse råvarer såsom østers og foie gras. På trods af det høje niveau hører Karma Sushi til blandt de mere billige restauranter i København. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI TRIANGLEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bøf & Ost, København K

Klassiske franske brasserie-retter hos Bøf & Ost på Gråbrødretorv.

Restaurantens hjemmeside

Beliggende på bevaringsværdige Gråbrødretorv i København siden 1972 har restauranten Bøf & Ost bragt god men billig mad i form af klassisk, fransk brasserie til København. Hos Bøf & Ost er oste og vine specialimporterede. Interiøret er ligeledes nøje planlagt af den anerkendte arkitekt Peter Simonsen.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BØF & OST MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af BINDIA Takeaway (@bindia.dk)

Restaurant Bindia, København Ø

Veltillavede og smagfulde indiske retter med 30-60% økologi.

Restaurantens hjemmeside

Hos restaurant Bindia på Østerbro i København kan du opleve en autentisk - men billig - bid af det indiske køkken. Selve navnet refererer til den lille traditionelle prik i panden på indiske kvinder: et symbol på kærlighed. Hos Bindia bliver det et symbol på kærligheden til god madlavning, hvor råvarerne i overvejende grad er økologiske, men priserne ikke stiger af den grund.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BINDIA MED EARLY BIRD 

 

Budgetvenlige, billige spisesteder i København

Da Early Bird kun samarbejder med nogle af de bedste restauranter og spisesteder i København, er du sikret en spiseoplevelse af høj kvalitet inden for alle verdens forskellige køkkener - med andre ord: Gourmet på budget. Hop med på trenden blandt danskerne - især københavnerne - og spis mere ude og udfordr dine smagsløg udover de sædvanlige fem retter, du orker at bikse sammen efter arbejde. 

Skulle du have lyst til at spise sushi fra det japanske køkken, spicy tacos fra det mexicanske køkken, en saftig burger fra det amerikanske køkken, autentisk smørrebrød fra det nordiske køkken eller coq au vin fra det franske køkken, har Early Bird en restaurant der passer til din smag og pengepung. Og selvom de fleste danskere ønsker en sundere livsstil, siges det jo, at varieret kost er sundt, så du kan sagtens dykke ned i gastronomiens alsidige verden med samvittigheden i behold - Early Bird gør det nemmere at spise oftere ude til billigere penge.

Uanset hvor i København du befinder dig - om du er ved Kongens Nytorv i Indre By, nær Kødbyen på Vesterbro eller ved søerne på Nørrebro - finder du en billig restaurant i København i nærheden af dig på Early Bird.

Spisesteder i alle Københavns bydele

Der ligger appetitvækkende spisesteder spredt ud over hele København. Uanset om du befinder dig på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager eller Indre By, så er der altid et godt spisested i nærheden.

Du kan være sikker på, at København opfylder dit kulinariske ønske, uanset om du har lyst til sushi, tapas, ny nordisk, traditionel fransk, italiensk mad eller endda takeaway - er til gourmet eller billige spiseoplevelser. 

Så hvorfor ikke gå på opdagelse i Københavns alsidige spiseunivers – og gøre det med 1/3 skåret af prisen?

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter på Vesterbro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland