Early bird
Testing

Barril

Sydlandsk stemning hos populær pasta & vinbar. Komplet velvære.

Barril

Vesterbro

Sydlandsk stemning hos populær pasta & vinbar. Komplet velvære.


Få et godt måltid og et fyldigt glas vin hos Barril Pasta & Wine Bar.
Om du er vinkender eller blot ønsker et spændende glas med god bouquet, og hvor noterne leder tankerne hen til varmere himmelstrøg gør ingen forskel - du er velkommen! Og tag gerne vennerne eller familien med under armen og nyd et par timer i hyggelige og atmosfæriske omgivelser.

Hos Barril kan du læne dig tilbage og nyde afslappet sydlandsk stemning med mørkt træ interiør, løbende stearinlys og vinflasker fra gulv til loft. Her får du velvære i form af liflige, sanselige druer og et autentisk, rustikt køkken.
Vinkortet favner restaurantens favoritområder; Californien, Italien og Spanien, og i køkkenet udfoldes den italienske smagspalette, rig på fylde og af høj kvalitet.

Barril Pasta & Wine Bar stiller an med italienske klassikere, tidsløse pastaretter og delikatesser fra støvlelandet. For at friste de italienske smagsløg giver køkkenchef Magnus Høvring hans bud på en kulinarisk anretning med spaghetti kødboller eller en himmelsk svampe-trøffel risotto. Det sæsonbetonede menukort ynder at matche de velassorterede, kulinariske dråber på flaske.

Besøg Barill og få en fuldendt restaurantoplevelse - du får ærlig mad med høj kompleksitet og kvaliteten vægtes højt både hvad angår produkt og service.


© 2020 earlybird.dk ApS