Early bird
Testing

Restaurant Meille

Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin-anbefalede Meille.

Restaurant Meille

Indre By

Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin-anbefalede Meille.


Køkkenchef med tidligere Michelin erfaring

Mads Rye Magnusson har et alsidigt CV. Han har tidligere styret potter og pander på Falsled Kro og Michelin-restauranterne Noma og Geranium.

I januar 2017 sadlede han om og åbnede sit eget nordiske gourmetkøkken, Restaurant Mes, der siden hen er tildelt 5 stjerner i Berlingske og har fået en Michelin-anbefaling. 

Samme år åbnede Mads og hans partner Camilla, Restaurant Yolk på Frederiksberg. Og nu følger trejde barn i rækken: Restaurant Meille.

Michelin-anbefaling og stjernestøv

Meille modtager flotte anmeldelser og hædres i den røde mad bibel med en Michelin-anbefaling. Videre giver AOK 4 stjerner og 4 hjerter tildeles af Politiken, der fastslår: “Går man efter en prisvenlig middag med spændende vine, er Meille lidt af et røverkøb."

'Affordable luxury' - gourmet der er til at betale

Hos Restaurant Meille har man fokus på bæredygtige, sæsonorienterende og danske råvarer af højeste kvalitet. Meille betyder ‘bedste kvalitet’ på fransk, og makkerparret Mads og Camilla serverer kun det bedste af det bedste. 
Menukortet er legende og byder på kreative og moderne nordiske retter med et rustikt touch.