11.3023.45
Testing
12

Indre By

Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin-anbefalede Meille.

Tider i dag

23.45
Testing

Restaurant Meille

Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin-anbefalede Meille.

Restaurant Meille

Indre By

Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin-anbefalede Meille.

Derfor skal du spise her:

  • Michelin-anbefaling 2020
  • Tidligere Michelin-kok laver gourmet i køkkenet
  • 5 stjerner i Berlingske
  • Til dig der vil have en ‘Affordable luxury’ oplevelse

 

Køkkenchef med tidligere Michelin erfaring

Mads Rye Magnusson har et alsidigt CV. Han har tidligere styret potter og pander på Falsled Kro og Michelin-restauranterne Noma og Geranium.

I januar 2017 sadlede han om og åbnede sit eget nordiske gourmetkøkken, Restaurant Mes, der siden hen er tildelt 5 stjerner i Berlingske og har fået en Michelin-anbefaling. 

Samme år åbnede Mads og hans partner Camilla, Restaurant Yolk på Frederiksberg. Og nu følger trejde barn i rækken: Restaurant Meille.
 

Michelin-anbefaling og stjernestøv

Meille modtager flotte anmeldelser og hædres i den røde mad bibel med en Michelin-anbefaling. Videre giver Politiken 4 hjerter og madanmelderen fra Berlingske 5 stjerner, som fastslår:

“Ikke bare havde retten visuel michelinkvalitet, det gjaldt også smagen. En frokostret, der tangerede perfektion.”

På TripAdvisor får Meille også gode anmeldelser bl.a. for deres prisvenlige menu: 

"Yderst velsmagende mad til en overkommelig pris. Godt sammensat med vinmenuen"
"God lille restaurant. Maden var rigtig god og det samme var betjeningen" 
 

'Affordable luxury' - gourmet der er til at betale

Hos Restaurant Meille har man fokus på bæredygtige, sæsonorienterende og danske råvarer af højeste kvalitet. Meille betyder ‘bedste kvalitet’ på fransk, og makkerparret Mads og Camilla serverer kun det bedste af det bedste. 

Menukortet er legende og byder på kreative og moderne nordiske retter med et rustikt touch.