
Restaurant Meille
Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' gourmet og scorer 5 stjerner i Berlingske.
Restaurant Meille
Indre By
Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' gourmet og scorer 5 stjerner i Berlingske.
Derfor skal du spise her:
- Michelin-anbefaling 2022
- Tidligere Michelin-kok laver gourmet i køkkenet
- 5 stjerner i Berlingske
- Til dig der vil have en ‘Affordable luxury’ oplevelse
Køkkenchef med tidligere Michelin erfaring
Mads Rye Magnusson har et alsidigt CV. Han har tidligere styret potter og pander på Falsled Kro og Michelin-restauranterne Noma og Geranium.
I januar 2017 sadlede han om og åbnede sit eget nordiske gourmetkøkken, Restaurant Mes, der siden hen er tildelt 5 stjerner i Berlingske og har været Michelin anbefalet. Nu følger trejde barn i rækken: Restaurant Meille, som igen i 2022 får Michelin Guidens flotte anbefaling.
Michelin anbefaling og stjernestøv
Meille modtager flotte anmeldelser og hædres i den røde mad bibel med en flot Michelin anbefaling. Videre giver Politiken 4 hjerter og madanmelderen fra Berlingske 5 stjerner, som fastslår:
“Ikke bare havde retten visuel michelinkvalitet, det gjaldt også smagen. En frokostret, der tangerede perfektion.”
På TripAdvisor får Meille også gode anmeldelser bl.a. for deres prisvenlige menu:
"Yderst velsmagende mad til en overkommelig pris. Godt sammensat med vinmenuen"
"God lille restaurant. Maden var rigtig god og det samme var betjeningen"
'Affordable luxury' - gourmet der er til at betale
Hos Restaurant Meille har man fokus på bæredygtige, sæsonorienterende og danske råvarer af højeste kvalitet. Meille betyder ‘bedste kvalitet’ på fransk, og Mads serverer kun det bedste af det bedste.
Menukortet er legende og byder på kreative og moderne, nordiske retter med et rustikt touch.