
Restaurant Mist
Stjernekok fra Noma & Geranium bag ny restaurant. Europæisk smagsrejse & chikke rammer.
Restaurant Mist
Vesterbro
Stjernekok fra Noma & Geranium bag ny restaurant. Europæisk smagsrejse & chikke rammer.
Derfor skal du spise her:
- Nyåbnet restaurant af stjernekok fra Noma & Geranium
- Det bedste fra Europas kulinariske landskab
- ‘Affordable luxury’ gourmetoplevelser - også til hverdag!
- Flotte rammer, dansk design & New Yorker atmosfære
- Følg med i restaurantens åbne køkken
Stjernekok og ejer med tidligere Michelin erfaring
Glæd dig til stjernekokkens smukke anretninger med topklasse smag og finesse. Med erfaring fra Noma, Geranium, El Bulli og Falsled Kro, bringer kok og ejer, Mads Rye Magnusson, legende teknikker og sublime smage til Mists spisekort.
Som ejer af de anerkendte restauranter Meille og Mes, har han også modtaget Michelin Guidens varmeste anbefalinger flere år i træk, senest i 2022.
Mist har hans nyeste restaurantskud, som indtager den københavnske restaurantscene.
‘Affordable luxury’ gourmet med europæiske smage
Hos Mist drager smagspaletten paralleller til middelhavslandene og vores egne nordiske breddegrader. Råvarekvaliteten er helt essentiel, og i fokus er både økologi og sæsonens bedste smage.
Smag det bedste fra Europas forskellige køkkener og nyd en menu, der er designet til at kunne deles.
Lad Mist være din nye hverdagsrestaurant og få personlige, gastronomiske oplevelser i gourmetklassen, der er til at betale - uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Teater-køkken og New Yorker vibes
Beliggende på Vesterbrogade, Københavns pulserende hjerte, bringer MIST en bid af "The Big Apple" til den danske hovedstad.
Her fusionerer den kosmopolitiske atmosfære og moderne New Yorker vibe med Nordens æstetiske sans for design og hygge.
Mist er en chic, urban oase, hvor du kan slappe af midt i storbyen. Kombinationen af industrielle elementer, rå murstensvægge, dansk design og oliventræer harmonerer til perfektion.
Deres åbne køkken er et levende teater, hvor du kan følge med i hele den kulinariske proces, fra forberedelse til præsentation og servering.