Restaurant Mist
Top-kok byder på deleretter - New Yorker vibes på Vesterbro hos en af byens flotteste restauranter
Restaurant Mist
Vesterbro
Top-kok byder på deleretter - New Yorker vibes på Vesterbro hos en af byens flotteste restauranter
Derfor skal du spise her:
- Kok med erfaring fra Noma & Geranium
- Delemad fra Middelhavet med et asiatisk og mellemøstligt twist
- Flotte rammer, dansk design & New Yorker atmosfære
- Følg med i restaurantens åbne køkken
Middelhavet møder Asien og Mellemøsten
Kok og ejer Mads Rye Magnusson har erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter. Hans 2 andre restauranter Meille og Mes, har begge fået 5 stjerner i Berlingske og gentagne gange været anbefalet i Michelin Guiden.
På Mist er fokus dog ikke på “Fine Dining” men derimod at skabe en uformel og livlig restaurantoplevelse, der byder på smagfulde deleretter inspireret af middelhavslandene, med et mellemøstligt og asiatisk twist.
De kalder det selv ‘comfort sharing-food’.
Råvarer i højsædet
Gode råvarer i sæson er i højsædet og fokus er på økologi, lokale grøntsager, friskfanget fisk og saftigt kvalitetskød fra bl.a. danske producenter.
Menuen balancerer mellem det velkendte og det overraskende og serveres i sharing-style, hvilket inviterer til deling og samtale og gør Mist til det perfekte sted for en aften ude.
New Yorker vibes
Beliggende på Vesterbrogade, Københavns pulserende hjerte, bringer MIST en bid af "The Big Apple" til den danske hovedstad. Her fusionerer den kosmopolitiske atmosfære og moderne New Yorker vibe med Nordens æstetiske sans for design og hygge.
Mist er en chic, urban oase, hvor du kan slappe af midt i storbyen. Her kombineres af industrielle elementer, rå murstensvægge, dansk design og oliventræer. Oplev det åbne køkken, hvor du kan følge med i forberedelserne til aftenens serveringer.