11.3023.45
Testing
14

Frederiksberg

Frederiksberg klassiker og søster restaurant til Michelinanbefalede Meille.

Tider i dag

23.45
Testing

Salon 39

Frederiksberg klassiker og søster restaurant til Michelinanbefalede Meille.

Salon 39

Frederiksberg

Frederiksberg klassiker og søster restaurant til Michelinanbefalede Meille.

Derfor skal du spise her:

  • Søsterrestaurant til Michelin anbefalede Meille
  • En ægte Frederiksberg klassiker
  • Fransk-inspireret menukort, der frister
  • Kombineret cocktailbar og restaurant

 

Mad, vin og cocktails af høj kvalitet

Det mondæne Frederiksberg frister med franske fristelser og et vinkort af høj kvalitet. Mads Rye Magnusson er også manden bag Mes og Meille, hvor sidstnævnte også er anbefalet i Michelin Guiden.

Besøg Salon 39 og smag på hans fransk-inspirerede menukort lavet på danske, sæsonråvarer. Menukortet byder både på a la carte retter og en udsøgt 3-retters menu, der har input fra en fortid hos Noma og Geranium.

Her spiser du friskfanget østers og dagens fangst. Kan nyde foie gras og caviar, en blød tatar, saftig steak frites og syndige, franske desserter. 

 

Affordable luxury

Hos Salon 39 får du en 'Affordable luxury' - mad og vinoplevelse, der er til at betale. Mads stræber efter at give sine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige med service og superb mad, der trækker stamgæster og anmeldere til bords. 

 

Den moderne salon

Sæt dig til bords i indbydende, stemningsfulde rammer med øje for detaljerne. Der er dug på bordene, lysekroner i loftet og en fransk, næsten bistro-inspireret indretning, der både tæller rå og mørke vægge, patinerede læderstole og trægulve.  

Serviceringen er omhyggelig og bag den storslåede salon-bar står bartenderen og shaker farverige og sprudlende cocktails, der kan give et indspark til fyraften, hvis ikke vinkortet trækker.