11.3023.45
Theo Bobo Food Studio Salon 39 Terra Mia Norrlyst Pop up 26 Dej Magasin Hatoba Lyngby Le Coq en Pâte Pintxos Dej Limone Piazza Accanto The Modern La Rocca Nyboders Køkken The Vietnamese Ché Fè Krebsegaarden Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen John&Woo Nordhavn Yaffa 56 grader Lumskebugten Panza LIVA El Tapeo de Cervantes RALPHs Den Lille Fede The Shrimp Lille Norrlyst Bistro Lupa Rebel Hatoba Islands Brygge Restaurant Mes Restaurant Meille Spisehuset L'Alsace Plin Zahida The Fat Pike Naert Restaurant Leaven Spisebar Knøw Restaurant Tight Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Darling Bistro & Bar Morsel Bao Pizzeria MaMeMi Restaurant Grønnegade Nyhavns Færgekro Huks Fluks Cap Horn Garden Public Restaurant Kompasset Havfruen Asador Damindra Karma Sushi Trianglen Peder Oxe John&Woo Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds El Cava Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Bøf & Ost Vesterbro Vinstue Trattoria Sud Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn Bastards CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Famosi e Golosi Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi L'Imperatore Kinome Chez Bruno Nyhavn 17 Ferment Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Rambla 8tallet Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother El Meson Nöah Angelini Mangal Arti'kok Restaurant Dag H Kokkeriet
Testing
12

Indre By

Michelin anbefaling og 5-stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).

Tider i dag

23.45
Testing

Restaurant Mes

Michelin anbefaling og 5-stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).

Restaurant Mes

Indre By

Michelin anbefaling og 5-stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).

Derfor skal du spise her:

  • Michelin-anbefaling 2021
  • Tidligere Michelin-kok leger i køkkenet
  • Gourmet, der er til at betale

 

Tidligere Noma og Geranium kok fylder menukortet med egne favoritter

Mads Rye Magnusson har fagre forudsætninger for at drive et køkken af særlig kaliber. Hans vision er at invitere sine gæster på en 'affordable luxury’-restaurantoplevelse baseret på egne favoritter. En ambition, der afspejles i navnet ‘Mes', der på fransk betyder 'mine'.

Magnussons køkkenstil tager udgangspunkt i det moderne, men uforcerede, nordiske gourmetkøkken, og kommer til udtrykt gennem enkle og smukke retter.
 

MESterlig præstation giver stjerner og Michelin anbefaling

Magnusson og co anbefales i Michelin Guiden for deres klassiske retter og moderne teknikker. Berlingske applauderer med 5 stjerner:

"Mads Ryes mad har både elegance og personlighed, og med super betjening og et vinkort af højeste kvalitet bliver Mes ikke en rodebutik, men et lille personligt MESterværk"
 

En sanselig helhedsoplevelse

Indretningen bidrager til et sanseligt eventyr. Her er endevæggen dægget af mos og frithængende pærer giver en behagelig lyssætning. Møblementet er stilsikkert og danner en ekskvisit setting, hvortil der kun er plads til 27 spisende gæster. 

Besøger man det lille hus, danner kunstneren Fy’s farverige grafitti en kraftig kontrast og et rebelsk indspark til den øvrige elegante indretning.