11.3023.45
Restaurant Mes Bobo Food Studio Le Coq en Pâte Limone Piazza L'Imperatore Nöah ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Gemini Lumskebugten Den Lille Fede Krebsegaarden Granola Theo Oyster Bar Norrlyst Matto Trattoria 56 grader Bistro Lupa Temporada ZOKU The Living Kitchen Karma Sushi Trianglen Ché Fè Yaffa LIVA Rebel Panza Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Restaurant Meille POP UP Salon 39 UMA Bistro Bosch RALPHs The Shrimp John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Hatoba Islands Brygge Public Dej Magasin Spisehuset L'Alsace Plin Accanto Zahida The Fat Pike Naert Restaurant Leaven Restaurant Tight Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Darling Bistro & Bar Morsel Bao Pizzeria MaMeMi John&Woo Garden Havfruen Hatoba Lyngby Pintxos Asador El Meson Dej Damindra Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds El Cava Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Trattoria Sud The Modern Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Famosi e Golosi Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi Kinome La Rocca Nyhavn 17 Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Nyboders Køkken Olufs Taverna The Vietnamese Rambla 8tallet Le Basilic Terra Mia Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Ferment Mangal Restaurant Dag H Kokkeriet
Testing
14

Vesterbro

5 stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).

Tider i dag

23.45
Testing

Restaurant Mes

5 stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).

Restaurant Mes

Vesterbro

5 stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).

Derfor skal du spise her:

  • Michelin-anbefaling 2021
  • Tidligere Michelin-kok leger i køkkenet
  • Gourmet, der er til at betale
  • Flyttet til nye lokaler på Vesterbrogade 55

 

Tidligere Noma og Geranium kok fylder menukortet med egne favoritter

Mads Rye Magnusson har fagre forudsætninger for at drive et køkken af særlig kaliber. Hans vision er at invitere sine gæster på en 'affordable luxury’-restaurantoplevelse baseret på egne favoritter. En ambition, der afspejles i navnet ‘Mes', der på fransk betyder 'mine'.

Magnussons køkkenstil tager udgangspunkt i det moderne, men uforcerede, nordiske gourmetkøkken, og kommer til udtrykt gennem enkle og smukke retter.
 

MESterlig præstation giver stjerner og Michelin anbefaling

Magnusson og co anbefales i Michelin Guiden for deres klassiske retter og moderne teknikker. Senest i 2021 har Mes fået en anbefaling med i Michelin Guiden og Berlingske applauderer med 5 stjerner:

"Mads Ryes mad har både elegance og personlighed, og med super betjening og et vinkort af højeste kvalitet bliver Mes ikke en rodebutik, men et lille personligt MESterværk"
 

Restaurant med vokseværk

Restaurant Mes har for nylig fået nye rammer og har flyttet lokaler til Vesterbrogade 55. Møblementet er stadig stilsikkert og danner en ekskvisit setting. Omgivelserne emmer stadig af fine-dining, der har varme, atmosfære og plads til uformel hygge.