
Restaurant Mes
5 stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).
Restaurant Mes
Vesterbro
5 stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).
Derfor skal du spise her:
- Michelin-anbefaling 2021
- Tidligere Michelin-kok leger i køkkenet
- Gourmet, der er til at betale
- Flyttet til nye lokaler på Vesterbrogade 55
Tidligere Noma og Geranium kok fylder menukortet med egne favoritter
Mads Rye Magnusson har fagre forudsætninger for at drive et køkken af særlig kaliber. Hans vision er at invitere sine gæster på en 'affordable luxury’-restaurantoplevelse baseret på egne favoritter. En ambition, der afspejles i navnet ‘Mes', der på fransk betyder 'mine'.
Magnussons køkkenstil tager udgangspunkt i det moderne, men uforcerede, nordiske gourmetkøkken, og kommer til udtrykt gennem enkle og smukke retter.
MESterlig præstation giver stjerner og Michelin anbefaling
Magnusson og co anbefales i Michelin Guiden for deres klassiske retter og moderne teknikker. Senest i 2021 har Mes fået en anbefaling med i Michelin Guiden og Berlingske applauderer med 5 stjerner:
"Mads Ryes mad har både elegance og personlighed, og med super betjening og et vinkort af højeste kvalitet bliver Mes ikke en rodebutik, men et lille personligt MESterværk"
Restaurant med vokseværk
Restaurant Mes har for nylig fået nye rammer og har flyttet lokaler til Vesterbrogade 55. Møblementet er stadig stilsikkert og danner en ekskvisit setting. Omgivelserne emmer stadig af fine-dining, der har varme, atmosfære og plads til uformel hygge.