Early bird
Testing

Restaurant Mes

Michelin-anbefaling og 5-stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma)

Restaurant Mes

Indre By

Michelin-anbefaling og 5-stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma)


Tidligere Noma og Geranium kok fylder menukortet med egne favoritter

Mads Rye Magnusson har fagre forudsætninger for at drive et køkken af særlig kaliber. Hans vision er at invitere sine gæster på en 'affordable luxury’-restaurantoplevelse baseret på egne favoritter. En ambition, der afspejles i navnet ‘Mes', der på fransk betyder 'mine'.

Magnussons køkkenstil tager udgangspunkt i det moderne, men uforcerede, nordiske gourmetkøkken, og kommer til udtrykt gennem enkle og smukke retter.

MESterlig præstation giver stjerner og Michelin-anbefaling

Magnusson og co anbefales i Michelin Guiden for deres klassiske retter og moderne teknikker. Berlingske applauderer med 5 stjerner:
"Mads Ryes mad har både elegance og personlighed, og med super betjening og et vinkort af højeste kvalitet bliver Mes ikke en rodebutik, men et lille personligt MESterværk."

En sanselig helhedsoplevelse

Indretningen bidrager til et sanseligt eventyr. Her er endevæggen dægget af mos og frithængende pærer giver en behagelig lyssætning. Møblementet er stilsikkert og danner en ekskvisit setting, hvortil der kun er plads til 27 spisende gæster. 

Besøger man det lille hus, danner kunstneren Fy’s farverige grafitti en kraftig kontrast og et rebelsk indspark til den øvrige elegante indretning. 


© 2020 earlybird.dk ApS