11.3023.45
Testing
20

Vesterbro

Tidl. Noma kok bag bæredygtigt og grønt gourmetkøkken på toppen af Kalvebod Brygge.

Tider i dag

23.45
Testing

Ansvar

Tidl. Noma kok bag bæredygtigt og grønt gourmetkøkken på toppen af Kalvebod Brygge.

Ansvar

Vesterbro

Tidl. Noma kok bag bæredygtigt og grønt gourmetkøkken på toppen af Kalvebod Brygge.

Derfor skal du spise her:

  • Grønt gourmet på toppen af Kalvebod Brygge
  • Køkkenchef med 10 års Michelin erfaring, bl.a. hos Noma og den 3-stjernede Amador
  • Bæredygtigt koncept med økologiske, lokale og biodynamiske produkter
  • Udsigt til Københavns Havn

 

Økologisk gourmetkøkken - mere smag og struktur

Omdrejningspunktet for restaurant Ansvar er økologi og bæredygtighed. Her på toppen af Kalvebod Brygge er der frisk luft, udsigt og smag på dagens gastronomiske oplevelse. 

Med respekt for råvarernes ophav, tages der ansvar for det enkelte produkt, hvor smag og konsistens hyldes. Med afsæt i det grønne køkken, spiser du f.eks. kål fra det biodynamiske gartneri, Rønnely, og andre lækre, grønne kvalitetsråvarer, som kokken bruger personligt i menuens 3 og 5 anretninger.

 

Udenlandske Michelin erfaringer i køkkenet

Med 10 års erfaring fra både ind- og udenlandske Michelin restauranter (bl.a. Noma og den 3-stjernede restaurant Amador i Østrig) bringer køkkenchef, Martin Sørensen, eksperimenterende kunstfærdigheder til service. 

Bliv en af de første til at smage på kokkens subtile retter og få del i den grønne historie, som præsenteres ved bordet. Hos Ansvar får du en uformel fine-dining oplevelse med godt værtskab.

Bl.a. på Dinnerbooking siger gæsten: “Virkelig lækker mad, venligt personale og god udsigt. Og dejligt at restauranten og baren er åben for andre end kun gæster på hotellet!”  
 

Og på Google: 

“Kæmpe oplevelse som SKAL prøves, alle retterne er i perfekt balance med deres drinks menu.”

Utroligt velsmagende umami oplevelse. Troede ikke vegetar gourmet mad kunne smage så delikat.”

 

Bæredygtig oase med udsigt

Spiser du på toppen af Kalvebod Brygge og det nye Spectrum hotel, er det ikke kun det gastronomiske, der spiller. Med ro i maven kan du sætte dig til bords hos restaurant Ansvar - Greenery Lab - skåle i økologiske eller biodynamiske drikkevarer og sidde bekvemt i bæredygtige omgivelser. 

Stilen er gennemført nordisk med højt til loftet. Atmosfæren er frisk, emmer af åbenhed med store vinduespartier, og fra tagterrassen kan du nyde barens innovative drinks og udsigten over København.