Morsel Bao Frederiksberg
Populære, smagfulde bao'er - den kinesiske udgave af hamburgeren til 4 hjerter i Politiken.
Morsel Bao Frederiksberg
Frederiksberg
Populære, smagfulde bao'er - den kinesiske udgave af hamburgeren til 4 hjerter i Politiken.
Derfor skal du spise her:
- Fremragende anmeldelser og 4 hjerter i Politiken
- Kinesisk street-food når det er bedst
Den kinesisk burger
Bao (Gut bad) er en gammel, traditionel kinesisk side-dish, som er en yderst populær street-food spise og som har taget sit indtog i Norden, det seneste årti.
Hapseren består af en bolle, hvor dejen er hævet op og derefter dampet. I Taiwan sammenlignes bao’en ofte med hamburgeren, og betyder på kinesisk: skåret brød. Bao’en fyldes og fuldendes med mørt kød af enten gris, kylling eller oksekød, masser af grønt og krydrede dressinger.
Velsmagende menukortet
Morsel Bao langer godbidder over disken, og får 4 hjerter af Politikens madanmelder. Dertil siger gæster på Facebook:
"Dejligt at prøve noget nyt. Nye smage og oplevelser i munden med den specielle drik Bubble tea og skøn chicken fries".
“Fantastisk take-away! Så lækkert! Bestiller helt sikkert herfra igen”.
Asien fusionerer med Norden
Menukortet siger Asien og indretningen nordisk. Morsel Bao har indrettet sig i den moderigtige ånd; nordisk spartansk med rene linjer og varme naturmaterialer.
Her er ikke mange kvadratmeter, men pladsen er godt udnyttet og i baren er der mulighed for at sidde til højbords.
De hvide, sterile vægge har fået et opløft af sjov, sort grafik og hylderne fyldes af grønne planter og kulørte glas med fermenteret frugt og grønt.