11.3023.45
Salon de Annam BUKA Ansvar Gemini Theo Dining Room Restaurant Leaven Yaffa Rebel POP UP Salon 39 Restaurant Meille Bobo Food Studio Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Garden Accanto Temporada Naert Aristo Matto Trattoria La Pausa Darling Bistro & Bar Hatoba Lyngby Pintxos El Meson TAPS Winebar Bistro Cocorico Samvær UMA CO-MA Madsalen Famosi e Golosi Strandmøllekroen Limone Piazza El Cava L'Imperatore Kinome The Modern Le Pavé Ferment Terra Mia RE Cucina Nöah Olufs Taverna Bistro Lupa Maple Casual Dining Den Lille Fede Krebsegaarden Morsel Bao Østerbro Lumskebugten 56 grader ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Norrlyst Ewalds Granola Restaurant Mes Oyster Bar Landemærket The Olive Ché Fè LIVA Panza John&Woo Nordhavn Midori - Izakaya & Sake ZOKU The Living Kitchen Bistro Bosch The Shrimp Hatoba Islands Brygge Public Spisehuset John&Woo Zahida L'Alsace Plin Dej Magasin The Fat Pike Restaurant Tight Morsel Bao Frederiksberg Kung Fu II Pizzeria MaMeMi Havfruen Fuego Asador Dej Kødbyen Damindra COMBO-Street Wine Punk Royale Sans Souci Trattoria Sud Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn San Giorgio Helenekilde Badehotel BrewPub Mercante Det Simrer Rasoi La Rocca San Marco JUNIOR Restaurant Fabio Wining & Dining The Vietnamese Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Mangal Nyhavn 17 Kokkeriet
Testing
7

Frederiksberg

Populære, smagfulde bao'er - den kinesiske udgave af hamburgeren til 4 hjerter i Politiken.

Tider i dag

23.45
Testing

Morsel Bao Frederiksberg

Populære, smagfulde bao'er - den kinesiske udgave af hamburgeren til 4 hjerter i Politiken.

Morsel Bao Frederiksberg

Frederiksberg

Populære, smagfulde bao'er - den kinesiske udgave af hamburgeren til 4 hjerter i Politiken.

Derfor skal du spise her:

  • Fremragende anmeldelser og 4 hjerter i Politiken
  • Kinesisk street-food når det er bedst

 

Den kinesisk burger

Bao (Gut bad) er en gammel, traditionel kinesisk side-dish, som er en yderst populær street-food spise og som har taget sit indtog i Norden, det seneste årti. 

Hapseren består af en bolle, hvor dejen er hævet op og derefter dampet. I Taiwan sammenlignes bao’en ofte med hamburgeren, og betyder på kinesisk: skåret brød. Bao’en fyldes og fuldendes med mørt kød af enten gris, kylling eller oksekød, masser af grønt og krydrede dressinger.
 

Velsmagende menukortet

Morsel Bao langer godbidder over disken, og får 4 hjerter af Politikens madanmelder. Dertil siger gæster på Facebook:

"Dejligt at prøve noget nyt. Nye smage og oplevelser i munden med den specielle drik Bubble tea og skøn chicken fries".

“Fantastisk take-away! Så lækkert! Bestiller helt sikkert herfra igen”.
 

Asien fusionerer med Norden

Menukortet siger Asien og indretningen nordisk. Morsel Bao har indrettet sig i den moderigtige ånd; nordisk spartansk med rene linjer og varme naturmaterialer. 

Her er ikke mange kvadratmeter, men pladsen er godt udnyttet og i baren er der mulighed for at sidde til højbords.
De hvide, sterile vægge har fået et opløft af sjov, sort grafik og hylderne fyldes af grønne planter og kulørte glas med fermenteret frugt og grønt.