Early bird
Testing

Morsel Bao

Smag de populære, smagfulde bao'er på Godthåbsvej.

Morsel Bao

Frederiksberg

Smag de populære, smagfulde bao'er på Godthåbsvej.


Den kinesisk burger

Bao (Gut bad) er en gammel, traditionel kinesisk side-dish, som er en yderst populær street-food spise og som har taget sit indtog i Norden, det seneste årti. 

Hapseren består af en bolle, hvor dejen er hævet op og derefter dampet. I Taiwan sammenlignes bao’en ofte med hamburgeren, og betyder på kinesisk: skåret brød. Bao’en fyldes og fuldendes med mørt kød af enten gris, kylling eller oksekød, masser af grønt og krydrede dressinger.

Menukortet roses på TripAdvisor

"Er tosset med Bao - super stemning endnu bedre smag og betjening. Har prøvet tilsvarende andre steder i København og i udlandet. Dette sted er det første hvor jeg bestilte flere gange!”

Asien fusionerer med Norden

Menukortet siger Asien og indretningen nordisk. Morsel Bao har indrettet sig i den moderigtige ånd; nordisk spartansk med rene linjer og varme naturmaterialer. Her er ikke mange kvadratmeter, men pladsen er godt udnyttet og i baren er der mulighed for at sidde til højbords.
De hvide, sterile vægge har fået et opløft af sjov, sort grafik og hylderne fyldes af grønne planter og kulørte glas med fermenteret frugt og grønt. 


© 2020 earlybird.dk ApS