11.3023.45
Testing
9

Indre By

Ildsjæle ved roret og passioneret, italiensk køkkenchef fra tidl. Relæ og Bæst bag unik menu.

Tider i dag

23.45
Testing

Spisehuset

Ildsjæle ved roret og passioneret, italiensk køkkenchef fra tidl. Relæ og Bæst bag unik menu.

Spisehuset

Indre By

Ildsjæle ved roret og passioneret, italiensk køkkenchef fra tidl. Relæ og Bæst bag unik menu.

Derfor skal du spise her:

  • Ildsjæle ved roret og passioneret, italiensk køkkenchef fra tidl. Relæ og Bæst
  • Biodynamiske/økologiske råvarer fra danske marker
  • Menuen fusionerer mellem Nord og Syd og er helt unik.
  • Historisk kulturhus med kant og sjæl

 

Byhus med kant og sjæl

Byhuset på magstræde har tidligere ageret som folkekøkken, men lokker nu gæster til med et raffineret, dog enkelt, menukort. 

"Vi vil gerne lave en enkel og skarp menu, godt parret med vine og til en fornuftig pris”, fortæller Spisehusets nye forpagter, den 24 årige Ruben Scheftelowitz.

Kom rundt i det omskiftelige menukort med hele 7 retter. Dikteret af de nordiske ingredienser sørger køkkenchefen, italienske Davide Laudato, for at fylde menuen med personlige fortolkninger, nye twist og dagfriske, økologiske gårdvarer fra bl.a. Stensbølgård og den familiedrevet Birkemosegård, som også er biodynamisk.

Med flotte køkkenpræstationer fra bl.a. München, restaurant Relæ, Bæst og Mirabelle Eatery udbreder Davide sine erfaringer og serverer både kød- og vegetarretter med et strejf af sydens noter.

 

Kulturelt spisehus lokker nyt publikum til

Det kan godt være der er skæve vinkler i det gamle byhus, men anmeldelserne står skarpt. På Facebook lyder et par af gæsteanmeldelserne: 

"Et hyggeligt spisested med fantastisk mad og sødt personale"

"Maden er lige i skabet!”

"Jeg elsker alt ved Spisehuset."

 

Uformelt spisehus med charme

Der er masser af skæve vinkler, fritlagte bjælker og små finesser i huset her. Der er fuld skrue på atmosfæren og en imødekommende servicering.

Saml familien rundt om bordet og inviter på fællesspisning med vennerne. Den gamle ånd om fællesmiddage ligger stadig den unge ejer nært, hvor drivkraften bl.a. er at samles og bidrage til fællesskabet med dejlig mad og gode oplevelser.