11.3023.45
Salon de Annam BUKA Ansvar Gemini Theo Dining Room Restaurant Leaven Yaffa Rebel POP UP Salon 39 Restaurant Meille Bobo Food Studio Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Garden Accanto Temporada Naert Aristo Matto Trattoria La Pausa Darling Bistro & Bar Hatoba Lyngby Pintxos El Meson TAPS Winebar Bistro Cocorico Samvær UMA CO-MA Madsalen Famosi e Golosi Strandmøllekroen Limone Piazza El Cava L'Imperatore Kinome The Modern Le Pavé Ferment Terra Mia RE Cucina Nöah Olufs Taverna Bistro Lupa Maple Casual Dining Den Lille Fede Krebsegaarden Morsel Bao Østerbro Lumskebugten 56 grader ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Norrlyst Ewalds Granola Restaurant Mes Oyster Bar Landemærket The Olive Ché Fè LIVA Panza John&Woo Nordhavn Midori - Izakaya & Sake ZOKU The Living Kitchen Bistro Bosch The Shrimp Hatoba Islands Brygge Public Spisehuset John&Woo Zahida L'Alsace Plin Dej Magasin The Fat Pike Restaurant Tight Morsel Bao Frederiksberg Kung Fu II Pizzeria MaMeMi Havfruen Fuego Asador Dej Kødbyen Damindra COMBO-Street Wine Punk Royale Sans Souci Trattoria Sud Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn San Giorgio Helenekilde Badehotel BrewPub Mercante Det Simrer Rasoi La Rocca San Marco JUNIOR Restaurant Fabio Wining & Dining The Vietnamese Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Mangal Nyhavn 17 Kokkeriet
Testing
9

Indre By

Ildsjæle ved roret og passioneret, italiensk køkkenchef fra tidl. Relæ og Bæst bag unik menu.

Tider i dag

23.45
Testing

Spisehuset

Ildsjæle ved roret og passioneret, italiensk køkkenchef fra tidl. Relæ og Bæst bag unik menu.

Spisehuset

Indre By

Ildsjæle ved roret og passioneret, italiensk køkkenchef fra tidl. Relæ og Bæst bag unik menu.

Derfor skal du spise her:

  • Italiensk køkkenchef fra tidl. Relæ og Bæst bag unik menu
  • Biodynamiske/økologiske råvarer fra danske marker
  • Menuen fusionerer mellem Nord og Syd
  • Historisk kulturhus med kant og sjæl

 

Byhus med kant og sjæl

Byhuset på magstræde har tidligere ageret som folkekøkken, men lokker nu gæster til med et raffineret, dog enkelt, menukort. 

"Vi vil gerne lave en enkel og skarp menu, godt parret med vine og til en fornuftig pris”, fortæller Spisehusets nye forpagter, den 24 årige Ruben Scheftelowitz.

Kom rundt i det omskiftelige menukort med hele 7 retter. Dikteret af de nordiske ingredienser sørger køkkenchefen, italienske Davide Laudato, for at fylde menuen med personlige fortolkninger, nye twist og dagfriske, økologiske gårdvarer fra bl.a. Stensbølgård og den familiedrevet Birkemosegård, som også er biodynamisk.

Med flotte køkkenpræstationer fra bl.a. München, restaurant Relæ, Bæst og Mirabelle Eatery udbreder Davide sine erfaringer og serverer både kød- og vegetarretter med et strejf af sydens noter.

 

Kulturelt spisehus lokker nyt publikum til

Det kan godt være der er skæve vinkler i det gamle byhus, men anmeldelserne står skarpt. På Facebook lyder et par af gæsteanmeldelserne: 

"Et hyggeligt spisested med fantastisk mad og sødt personale"

"Maden er lige i skabet!”

"Jeg elsker alt ved Spisehuset."

 

Uformelt spisehus med charme

Der er masser af skæve vinkler, fritlagte bjælker og små finesser i huset her. Der er fuld skrue på atmosfæren og en imødekommende servicering.

Saml familien rundt om bordet og inviter på fællesspisning med vennerne. Den gamle ånd om fællesmiddage ligger stadig den unge ejer nært, hvor drivkraften bl.a. er at samles og bidrage til fællesskabet med dejlig mad og gode oplevelser.