Testing

Leaven Vinbar

Byens bedste bourgognekort og høj faglighed til at guide dig rundt i druerne.

Leaven Vinbar

Indre By

Byens bedste bourgognekort og høj faglighed til at guide dig rundt i druerne.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • ‘Byens bedste bourgognekort’ - AOK
  • Du elsker kvalitetsvine

 

Byens bedste bourgognekort

Sæt dig til bords hos Leaven og bliv inspireret af et vinkort, der både favner det bedste af Frankrig og Italien og samtidig repræsenterer de oversøiske vinhuse fra bl.a. Chile, Argentina til Sydafrika og New Zealand. 

AOK har tidligere hyldet Leaven for at have 'byens bedste bourgognekort’. Så tag plads hos den stemningsfyldte vinbar og restaurant og bedøm for dig selv. 

 

Spisekort med franske noter

Gemmer der sig en lille sult, er det muligt at komplimentere de fyldige druer med en let anretning eller måske aftenens menu, som har smag af franske undertoner. Leaven er en dogmefri restaurant og vinbar, der bl.a. roses på TripAdvisor:

"Den veganske menu var virkelig lækker og vinmenuen var ekstraordinær”

"Alle retterne var velovervejet, tilsmagt og tilberedt med den største omhu. Vinmenuen der hertil var sammensat var udsøgt”

 

Tilbagelænet og afslappet atmosfære

Rammerne er hyggelige, og Leaven er smagfuldt indrettet med rene og elegante linjer - lidt ligesom Leavens vinprofil, der ikke går på kompromis med vinens kvalitet. 

Personalet sætter en stor ære i traditionelle dyder som høj faglighed og kompetent servicering, så lad dig gerne blive guidet rundt i de forskellige vindistrikter og bliv inspireret til at smage nye druer.