Early bird
Testing

The Fat Pike

Manden bag Cofoco serverer maritime lækkerier i urban setting.

The Fat Pike

Amager

Manden bag Cofoco serverer maritime lækkerier i urban setting.


På Islands Brygge, i det gamle, hyggelige havnekvarter, ligger et råt pakhus, der med sine historiske rammer charmerer og inviterer gæster på uformel spise med konceptet; value for money. Ejeren bag The Fat Pike er Torben Klitbo, der også ejer The Shrimp og Kerne Pavillonen ved Sankt Jørgens Sø. Han er stifter af Cofoco, og har prisvindende restauranter som Scarpetta, Liama og Høst på sit cv. Torben og hans stab investerer tid, kreative tanker og røde rejer for at give deres gæster den bedste madoplevelse, hvor kombinationen af kvalitetsråvarer og det solide håndværk bag tilberedningen, er kriteriet for en god og succesfuld restaurantoplevelse. Resultatet: Udsøgte lækkerier, hvor det maritime spiller en væsentlig rolle på menukortet! The Fat Pike ynder at servere den samme lækre oplevelse uanset ugedag - og det skal være muligt for alle at bestille frisk fisk, lækre skaldyr og havets guld; østers. Som køkkenet siger; “et dusin østers, skal være indenfor økonomisk rækkevidde.” Det handler derfor om at kunne give gæsten en stor oplevelse, men med en lille regning. Menukortet er nordisk inspireret med alt godt fra havet. The Fat Pike giver dig en maritim spiseoplevelse, hvor dagens fisk eller diverse muslinger er eftertragtede valg. Kokkene bag kan deres kram og har stor respekt for tilberedningen af råvarerne. Her er man ikke bange for at bruge flammegrillen eller for at afprøve frituren - der udvikles og afprøves konstant i køkkenteknikkerne. På de fleste restauranters menukort er et godt stykke kød ofte velkomment. Også hos The Fat Pike har man gjort plads til de saftige, proteinrige bøffer. Du får dem super møre og lige fra - on the fry - så at sige. Til maden tilbydes et bredt udvalg af special øl, liflige vine fra både middelhavsområdet og de oversøiske kontinenter. Indretningen er upoleret, og du inviteres indendøre til et råt, urbant univers. Restauranten står som det gamle pakhus med de oprindelige, mørke gulve og med betonsøjlerne på række ned gennem lokalet, der inddeles i spisesektion og bar univers. Her er moderne, rå murstensvægge - nogle malet hvide, andre med graffiti og alverdens citater - og på endevæggen pryder et par gamle fiskeruser og net, der fuldender det maritime univers. Godt sulten, kan du her lægge til kaj ved den ellers vibrerende storby og bestille det bedste af det bedste, der gemmer sig i nettet hos gedden - The Fat Pike.