11.3023.45
Testing
5

Nørrebro

Verdenskøkken hos social spisebar med langborde-fællesspisning og vibrerende atmosfære.

Tider i dag

23.45
Testing

Samvær

Verdenskøkken hos social spisebar med langborde-fællesspisning og vibrerende atmosfære.

Samvær

Nørrebro

Verdenskøkken hos social spisebar med langborde-fællesspisning og vibrerende atmosfære.

Derfor skal du spise her:

  • Prøv noget nyt - Social spisebar med fællesspisning ved langborde
  • Vibrerende atmosfære med DJ (tors-lør)
  • Verdenskøkken - når du kan lide alt

 

Socialt fællesskab ved langborde

Helt centralt er dét ‘at være sammen’ kerneværdien for Samvær. Fællesspisning er gennem årene blevet mere populært. Rundt om i byen åbner pop-up restauranter og der afholdes spisearrangementer, der påskønner socialt fællesskab med mad som fællesnævneren. 

Hos Samvær spiser du ved langborde med andre gæster. Det giver god anledning til at skåle og dele en historie eller to med parret eller gruppen ved siden af. 

En idé og drøm to unge iværksættere, Daniel Bitz Alstrøm (deltager i Masterchef 2021) og Oscar Balslev, satte sig for at udleve.

Samvær er lig tilbagelænet hygge, rammerne er uhøjtidelige og atmosfærefulde med både bjælker, spejle og finurlig kunst. Torsdag, fredag og lørdag er der underholdning i form af DJ til midnat efter fællesspisningen.

 

Et koncept der hitter

Især det yngre publikum har taget fællesspisningen til sig og vover sig gerne ud i samtalen med sidemanden. Et par gæsteanmeldelser fra Google lyder:

“Rigtig hyggelig spisebar med fedt madkoncept”

“Dejligt sted, god energi og fantastisk host”

“Kæmpe oplevelse!”

"Samvær er det perfekte sted for dem der søger hygge, mad af høj kvalitet og gode drinks!"

 

Et verdenskøkken til forskel

Lad dig ikke slå fast på et bestemt køkken. Samvær samler det bedste fra alle verdenshjørner under ét tag. Til fællesspisning kan du f.eks. nyde godt af det koreanske køkken den ene dag, amerikansk burgersnask dagen efter, en uge med sydamerikansk konceptmenu eller en weekendmenu i det thailandske hjørne.

Samvær er en pop-up restaurant, café og bar med socialt liv. Der er fællesspisning mandag-lørdag, hvor aftenretterne skifter fra dag til dag.