11.3023.45
Testing
11

Indre By

Uovertruffen tapasmenu og fyldigt vinkort.

Tider i dag

23.45
Testing

Restaurant 1123

Uovertruffen tapasmenu og fyldigt vinkort.

Restaurant 1123

Indre By

Uovertruffen tapasmenu og fyldigt vinkort.

Derfor skal du spise her:

  • Uovertruffen tapasmenu
  • Du elsker et godt glas vin eller to !
  • Stedet for en hyggelig, romantisk date

 

Anerkendt kok og vinøst skattekammer  

Tag på vin- & gastrobar - med det bedste fra sydens Osteria - i Indre By og bliv draget af tapasserveringerne, et hjertevarmt værtskab og et par raffinerede flasker.

Værten tager dig med rundt i de vinøse skatte - er du til de frugtede, tørre eller kraftige druer, måske noget helt fjerde, så er der med garanti en flaske på hylden, der matcher dine ønsker. Du betaler for dét, du drikker, så nyd, at du kan smage en tår, et glas eller måske en hel flaske af yndlingsdråberne eller afprøve flere forskellige vindistrikter. 

Stil sulten med kokkens udsøgte tapasmenu, der hæver kokken standarden for den klassiske tapasoplevelse. Hos restaurant 1123 serveres en appetitvækkende gastro menu af flere serveringer. 

 

Gennemført koncept hitter

Der er rosende ord at hente på både Facebook og Tripdadvisor:

"Dejlig mad, gode vine, som man kun betaler for i den mængde man drikker, samt en opmærksom vært. En forrygende aften, som kun kan anbefales"

"Simpelthen fantastisk tapas, vine og ikke mindst betjening”

"Virkelig hyggeligt med sted med skøn mad og vin”

 

Stemningsfuld vin- & gastrobar

Det gamle byhus fra 1737 emmer af charme, hvortil kvadratmeterne spænder over flere etager. Den rustikke indretning supplerer den sydlandske stemning til UG med bjælker i loftet, stengulve, malede murstensvægge, vintønder, levende lys og dekorative detaljer inspireret af syden og vinhandlen. 

Fra første sal er der kig til Kongens Have, og læner du dig let udover jern gelænderet, kan du følge med i anretningerne, der strømmer ud fra køkkenet.