
POP UP
Gastronomisk POP UP fusionerer mellem sæson, tema og kokkens frie fantasi.
POP UP
Indre By
Gastronomisk POP UP fusionerer mellem sæson, tema og kokkens frie fantasi.
Derfor skal du spise her:
- Nordisk gourmet-light
- Fusionerer mellem sæson, tema og fri fortolkning
- Uformel fine dining oplevelse, der kan betales
Grøn gourmetoplevelse
POP UP hædrer det nordiske køkken og tænker gerne i grønne, bæredygtige baner. Det er sæsonens bedste, lokale råvarer kokkene tilbereder og giver et personligt præg. POP UP lader køkkenet fusionere på bedste vis imellem sæson, forskellige temaer og fri fantasi.
Hen over sommeren er køkkenet trukket i det grønne hjørne, og pop-up'en kalder sig GREEN.
Med GREEN får du en vegetarisk menu, som sætter fokus på alle de spæde, grønne skud og smage, som sommeren byder på.
Opskrift på succes
POP UP blev i sin tid stiftet bl.a. af tidligere Noma kok og restauratør, Mads R. M., som i dag ejer restaurant Mes og Michelin-anbefalede Meille.
POP UP byder på skiftende gastronomiske koncepter og happenings, og stiller din madsult og tørst med en ægte fine-dining oplevelse. Early Bird gæster siger bl.a.:
“Fantastisk mad.”
“Virkelig god og velsmagende menu, dog lidt for små portioner. Vi kommer helt sikkert igen og vil anbefale restauranten til andre.”
Nye charmerende klæder
POP UP byder indenfor til en hyggelig, fine dining oplevelse. Tag plads ved det veldækkede bord og nyd en dedikeret og stilfærdig, ambrosisk restaurantoplevelse.