11.3023.45
Testing
16

Indre By

Erfaren Michelin-kok bringer Italien til smukke Sankt Annæ Plads.

Tider i dag

23.45
Testing

Plin

Erfaren Michelin-kok bringer Italien til smukke Sankt Annæ Plads.

Plin

Indre By

Erfaren Michelin-kok bringer Italien til smukke Sankt Annæ Plads.

Derfor skal du spise her:

  • 1-stjernet Michelin-kok og flere Michelin anbefalede restauranter på cv'et
  • Du elsker italiensk mad og vin
  • Omhyggelig servicering og romantisk hygge

 

Michelin-erfaren kok står i køkkenet

De kreative køkkenevner rækker langt, når den erfarne køkkenchef, Luca Zelante, står for menuen.

Luca har tidligere gjort køkkenfolder hos Marv og Ben, Salt, Aamanns 1921 og den 1-stjernede Michelin restaurant, Tokuyoshi i Milano. 

Senest har han været køkkenchef hos Michelin-anbefalede restaurant Mes, men byder nu på sansevækkende smagskonstellationer, æstetik på tallerkenen og hans egne fortolkninger af det traditionelle, italienske køkken.
 

Lille perle på Sankt Annæ Plads

Læg vejen forbi den moderne italiener midt på den livlige og grønne plads i Indre By. Nordisk inspirerede rammer med uformel, hyggelig stemning kombineret med italienske gloser og smagsnuancer hitter blandt gæsterne:

"… Alt lige fra fra den 6-retters menu til vinen til værtskabet - intet mindre end perfekt.”  - Er ordene på Facebook. Dertil lyder et par anmeldelser fra TripAdvisor:

"Fremragende service og fantastisk mad!”

"Maden er enkel og delikat. Super engageret servering. Hyggelig indretning og god stil med lækkert service."

 

Italiensk til fingerspidserne

Det italienske bagland er gennemgående hos det lille, hyggelige trattoria, der byder på italiensk, charmerende værtsskab og et gennemført italiensk køkken. 

Menukortet byder på 2 faste menuer og et mindre a la carte udvalg, hvor alle retter er lavet på dagfriske råvarer og rundhåndet kærlighed. 

Spis pasta med fyld, veltilberedt blæksprutte, fisk og friske grøntsager, vendt og skåret på nye måder. 

Fyld glasset med druer fra f.eks. Piemonte og Toscana, sid tilbagelænet og nyd en sansemættet, restaurantoplevelse. 

Skål og velbekomme!