
Plin
Erfaren Michelin-kok bringer Italien til smukke Sankt Annæ Plads og sikrer Michelin anbefaling 2023.
Plin
Indre By
Erfaren Michelin-kok bringer Italien til smukke Sankt Annæ Plads og sikrer Michelin anbefaling 2023.
Derfor skal du spise her:
- Michelin anbefaling 2023
- 1-stjernet Michelin-kok med flere Michelin anbefalede restauranter på cv'et
- Klassificeret i White Guide: Very fine level
- Du elsker italiensk mad og vin
- Omhyggelig servicering og romantisk hygge
Michelin-erfaren kok står i køkkenet
De kreative køkkenevner rækker langt, når den erfarne køkkenchef, Luca Zelante, står for menuen.
Luca har tidligere gjort køkkenfolder hos Marv og Ben, Salt, Aamanns 1921 og den 1-stjernede Michelin restaurant, Tokuyoshi i Milano.
Senest har han været køkkenchef hos Michelin-anbefalede restaurant Mes, men byder nu på sansevækkende smagskonstellationer, æstetik på tallerkenen og hans egne fortolkninger af det traditionelle, italienske køkken.
Lille perle med Michelin anbefaling
Læg vejen forbi den moderne italiener midt på den livlige og grønne plads i Indre By. Nordisk inspirerede rammer med uformel, hyggelig stemning kombineret med italienske gloser og smagsnuancer hitter blandt gæster og internationale anmeldere.
Michelin Guiden anbefaler Plin 2023 og siger: “Passionate chef-owner Luca cooks authentic seasonal Italian dishes with rich flavours. The good value menus change frequently, and the pasta – freshly made in-house – is the highlight.”
På TripAdvisor siger et par gæster bl.a.:
"Fremragende service og fantastisk mad!”
"Maden er enkel og delikat. Super engageret servering. Hyggelig indretning og god stil med lækkert service."
Italiensk til fingerspidserne
Det italienske bagland er gennemgående hos det lille, hyggelige trattoria, der byder på italiensk, charmerende værtsskab og et gennemført italiensk køkken.
Menukortet byder på 2 faste menuer og et mindre a la carte udvalg, hvor alle retter er lavet på dagfriske råvarer og rundhåndet kærlighed.
Spis pasta med fyld, veltilberedt blæksprutte, fisk og friske grøntsager, vendt og skåret på nye måder.
Fyld glasset med druer fra f.eks. Piemonte og Toscana, sid tilbagelænet og nyd en sansemættet, restaurantoplevelse.
Skål og velbekomme!