Early bird
Testing

Mondän

Fransk-nordisk smagfuld spise i mondæne rammer på Frederiksberg.

Mondän

Frederiksberg

Fransk-nordisk smagfuld spise i mondæne rammer på Frederiksberg.


Prisvindende køkkenchef 

Mads Dalsborg er udlært på Restaurant Tinggården ved Jan Friis Mikkelsen, og har siden kokkereret bl.a. på Umami og Fredensborg Store Kro. 

Det mondänske køkkenteam har sørget for flere nomineringer og vundne priser senest som  Danmarksmestre i kategorien "østers og smørrebrød” 2019 for deres kreative 'Løvemad’. 

5 stjernet smørrebrød

Mondän tildeles 5 stjerner af Berlingske for deres udsøgte smørrebrød, hvortil madanmelderen konkluderer: "… Men leder du til gengæld efter nogle af byens mest innovative og delikate frokostanretninger, så jeg kan kun anbefale dig at tage et smut forbi Godthåbsvejs bedste spisested."

Euroman anmelder deres restaurantoplevelse med følgende: "Der er ikke en finger at sætte på det håndværksmæssige og på kvaliteten af råvarer – man er ikke et sekund i tvivl om, at alt er lavet på stedet og ikke halv- eller helfabrikata.”

Nordisk køkken med franske finesser 

På det mondæne Frederiksberg ligger restauranten af samme navn og beskriver selv deres køkkenstil som; "født af det nordiske køkken, forfinet af det franske og tilpasset de danske ganer”.

Det danske islæt giver sig især til kende på frokostkortet, mens de franske toner for alvor introduceres i aftenmenuen.