Early bird
Testing

Mercante

Restaurant Mercante forkæler med fristelser fra det klassiske italienske køkken.

Mercante

Indre By

Restaurant Mercante forkæler med fristelser fra det klassiske italienske køkken.


Lokale, italienske fristelser

Med respekt for det traditionelle, italienske køkken, byder Restaurant Mercante på velsmagende fristelser inden for de velkendte italienske genrer antipasti, primi, secondi og dolci. Som navnet på restauranten antyder (mercante = lokal købmand), er der fokus på råvarer, kvalitet og et bredt udvalg af alt fra delikatesse-oste akkompagnet af salami og procutto, til friske oliven og parmasan-belagt pasta, til mørt kød og fisk, der falder fra hinanden på den helt rigtige måde, når du sætter gaflen i den.

Gæsterne anbefaler

"Hyggelig restaurant, venlig og sød betjening. Fantastisk mad og vin. Helt igennem en god oplevelse. Vi kommer gerne igen.” 

Og "Dér findes ingen andre steder i København, som kan præstere så godt, på alle parametre, i forhold til rammer, mad og betjening!"

Indre Bys perle

Restauranten er et af de nyeste skud på den italienske restaurantstamme i København. Den er placeret i hjertet af hovedstaden, som en lille, løsrevet plet af Italien i det danske landskab.

Sæt dig til bords hos Restaurant Mercante, og lad dig forkæle af nærværende værter og god betjening, når du bydes på en smagsfuld smagsoplevelse i charmerende, sydlandsk-inspirerede omgivelser.


© 2020 earlybird.dk ApS