11.3023.45
Theo Bobo Food Studio Salon 39 Terra Mia Norrlyst Pop up 26 Dej Magasin Hatoba Lyngby Le Coq en Pâte Pintxos Dej Limone Piazza Accanto The Modern La Rocca Nyboders Køkken The Vietnamese Ché Fè Krebsegaarden Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen John&Woo Nordhavn Yaffa 56 grader Lumskebugten Panza LIVA El Tapeo de Cervantes RALPHs Den Lille Fede The Shrimp Lille Norrlyst Bistro Lupa Rebel Hatoba Islands Brygge Restaurant Mes Restaurant Meille Spisehuset L'Alsace Plin Zahida The Fat Pike Naert Restaurant Leaven Spisebar Knøw Restaurant Tight Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Darling Bistro & Bar Morsel Bao Pizzeria MaMeMi Restaurant Grønnegade Nyhavns Færgekro Huks Fluks Cap Horn Garden Public Restaurant Kompasset Havfruen Asador Damindra Karma Sushi Trianglen Peder Oxe John&Woo Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds El Cava Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Bøf & Ost Vesterbro Vinstue Trattoria Sud Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn Bastards CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Famosi e Golosi Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi L'Imperatore Kinome Chez Bruno Nyhavn 17 Ferment Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Rambla 8tallet Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother El Meson Nöah Angelini Mangal Arti'kok Restaurant Dag H Kokkeriet Kul
Testing
11

Indre By

Lillebror til Michelin anbefalede Norrlyst serverer moderne, europæiske smagseksplosioner

Tider i dag

23.45
Testing

Kul

Smagspotent grill magi til 5 stjerner i Berlingske & Politiken.

Kul

Vesterbro

Smagspotent grill magi til 5 stjerner i Berlingske & Politiken.

Derfor skal du spise her:

  • Grill magi til 5 stjerner i Berlingske og Politiken 
  • Du elsker smagen af grill

 

Der fyres op under Kødbyen

Siden Kul åbnede i 2013, har restauranten brændt igennem i Kødbyen.Køkkenet - og restaurantens - omdrejningspunkt er netop den japanske Yakatori-grill, som leverer temperaturer op til 1000 grader, samt den spanske Josper-ovn, der ved brug af birkebrænde og ask sætter de fleste kul- og grill forventninger på nye eventyr.

Kul fremdyrker en international New-Yorker vibe med råt, mørkt interiør og blød belysning med masser af hvide slagterfliser, der minder gæsterne om lokalernes oprindelige formål.

 

Brandvarme anmeldelser til fuldt hus

Kul har modtaget stor lovpris fra anmeldere og gæster og høster hele 5 funklende stjerner i Berlingske samt 5 blodrøde hjerter i Politiken, for at køkkenet giver krydderi til kullene. 

Berlingskes madanmelder bifaler de mange serveringer, der "struttede af umami i tredje potens” og konkluderer: "de fem stjerner er et velfortjent bevis for, at Kul ér det nye sort.”

 

Multikulturel smagspalette 

Den gastronomiske palette byder på et spændende og velsmagende råvareudvalg fra lokale Limfjordsfiskere til amerikanske kvægavlere. De asiatiske undertoner indskydes med en gang dashi, wasabi og koriander. Alle interessante indslag, der resulteret i et køkken sprængfyldt af umami og rendyrket velsmag.