Early bird
Testing

Kul

Smagspotent grill-magi til 5 stjerner i Berlingske & Politiken.

Kul

Vesterbro

Smagspotent grill-magi til 5 stjerner i Berlingske & Politiken.


Der fyres op under Kødbyen

Siden Kul åbnede i 2013, har restauranten brændt igennem i Kødbyen.Køkkenet - og restaurantens - omdrejningspunkt er netop den japanske Yakatori-grill, som leverer temperaturer op til 1000 grader, samt den spanske Josper-ovn, der ved brug af birkebrænde og ask sætter de fleste kul- og grill forventninger på nye eventyr.

Kul fremdyrker en international New-Yorker vibe med råt, mørkt interiør og blød belysning med masser af hvide slagterfliser, der minder gæsterne om lokalernes oprindelige formål.

Brandvarme anmeldelser til fuldt hus

Kul har modtaget stor lovpris fra anmeldere og gæster og høster hele 5 funklende stjerner i Berlingske samt 5 blodrøde hjerter i Politiken, for at køkkenet giver krydderi til kullene. 

Berlingskes madanmelder bifaler de mange serveringer, der "struttede af umami i tredje potens” og konkluderer: "de fem stjerner er et velfortjent bevis for, at Kul ér det nye sort.”

Multikulturel smagspalette 

Den gastronomiske palette byder på et spændende og velsmagende råvareudvalg fra lokale Limfjordsfiskere til amerikanske kvægavlere. De asiatiske undertoner indskydes med en gang dashi, wasabi og koriander. Alle interessante indslag, der resulteret i et køkken sprængfyldt af umami og rendyrket velsmag.