11.3023.45
Testing
12

Vesterbro

Indiens autentiske varme og kraftfulde smage giver 4 stjerner i JP.

Tider i dag

23.45
Testing

Guru

Indiens autentiske varme og kraftfulde smage giver 4 stjerner i JP.

Guru

Vesterbro

Indiens autentiske varme og kraftfulde smage giver 4 stjerner i JP.

Derfor skal du spise her:

  • Du elsker krydret mad
  • 4 stjerner i JP. til Skandinaviens ældste, indiske restaurant
  • Kåret som ‘bedste restaurant' af Scan Magazine

 

Skandinaviens første indiske restaurant

Tilbage i 1973 blev Skandinaviens første indiske restaurant etableret under navnet Indian Taj. Idag er navnet, Guru, men den indiske velsmag er stadig den samme med raffinerede, traditionelle retter på menukortet.

Lad de kraftfulde, eksotiske krydderier overvælde og drage dig mod fjerne, eksotiske eventyr - duften er autentisk, som værende et kulinarisk krydderimarked.
 

4 stjerner og prises af livsstilsmagasin

Guru har indrettet sig efter Skandinaviens minimalisme og Indiens fortryllende varme. Henning Larsen Architects har vellykket formået at kombinere de to verdner, og balancen imellem er hårfin med varme metaller, detaljerige dekorationer, sirlig borddækning og et moderne lounge område med et kulørt cocktailkort.

Gurus æstetiske, sanselige indtryk belønnes med en kåring, som værende bedste restaurant af det internationale design og livsstilsmagasin Scan Magazine, som hylder skandinavisk design. Jyllands-Posten lader sig også begejstrer og giver 4 stjerner. Dertil siges der på TripAdvisor:

“Jeg har besøgt restauranten tre gange i 2020. Guru leverer indisk mad i topklasse, og tjenerne er altid meget høflige"
 

Traditionelle indiske lækkerier

Gurus retter er gennem generationer blevet raffineret, men menukortet byder på et væld af traditionelle indiske retter, f.eks. sprøde pappadams med hjemmelavet chutney og klassisk Chicken Tikka Masala.