Early bird
Testing

French Market

Cofocos stifter bag fransk brasserie i Tivolis stemningsfyldte Food Hall

French Market

Vesterbro

Cofocos stifter bag fransk brasserie i Tivolis stemningsfyldte Food Hall


Franske brasserie-favoritter

Den frankofile gæst vil nyde godt af French Markets klassiske køkken, der sender dig en tur over grænsen og sydpå til Lyon og Nice. 

Menukortet står enkelt, men byder på favoritter som steak tatar, salat med gedeost og crème brûlée. Det kan smages, at kokken kræser for de enkelte råvare og tilbereder dem, så mest mulig smag frigives.
 

Cofoco stifteren bag roret

Cofoco stifteren, Torben Klitbo, er manden bag nogle af byens populæreste restauranter. Her kan bl.a. nævnes Höst, Vækst, The Fat Pike, Kerne Pavillonen, The Shrimp, Scarpetta, Le Trois Cochons m.fl..

Hans restauranter høster flotte anmeldelser, og han fortsætter med at revolutionere den danske restaurationsbranche med mindeværdige restaurantoplevelser, der rammer alle smagsløg og pengepunge.
 

Tivolis populære madunivers

Tivolis populære Food Hall kan tilgås uden at skulle betale entré til Tivoli. Find indgangen på Bernstorffsgade og træd indenfor til et væld af kulinariske oplevelser. 

Fra indgangen er French Market er placeret nogenlunde midt for og ud mod terrassen. Der er mulighed for at sidde til højbords i baren eller ved bistro inspirerede pladser med kig til Danmarks måske hyggeligste have. 

 

*Det er ikke nødvendigt at betale entré til Tivoli for at tilgå French Market i Tivoli Food Hall, men en booking hos French Market giver ikke adgang til Tivoli før eller efter endt middag.