11.3023.45
Limone Piazza L'Imperatore ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Gemini Lumskebugten Den Lille Fede Krebsegaarden Granola Restaurant Mes Theo Oyster Bar Norrlyst Matto Trattoria 56 grader Bistro Lupa Temporada ZOKU The Living Kitchen Karma Sushi Trianglen Ché Fè Yaffa LIVA Rebel Panza Bobo Food Studio Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Restaurant Meille POP UP Salon 39 UMA Bistro Bosch RALPHs The Shrimp John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Hatoba Islands Brygge Public Dej Magasin Spisehuset L'Alsace Plin Accanto Zahida The Fat Pike Naert Restaurant Leaven Restaurant Tight Le Coq en Pâte Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Darling Bistro & Bar Morsel Bao Pizzeria MaMeMi John&Woo Garden Havfruen Hatoba Lyngby Pintxos Asador El Meson Dej Damindra Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds El Cava Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Trattoria Sud The Modern Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Famosi e Golosi Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi Kinome La Rocca Nyhavn 17 Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Nyboders Køkken Olufs Taverna The Vietnamese Rambla 8tallet Le Basilic Terra Mia Grosen & Falkenbergs Little Brother Nöah Angelini Ferment Mangal Restaurant Dag H Kokkeriet
Testing
11

Frederiksberg

Stemningsfyldt fransk brasserie i hjertet af Frederiksberg.

Tider i dag

23.45
Testing

Ewalds

Stemningsfyldt fransk brasserie i hjertet af Frederiksberg.

Ewalds

Frederiksberg

Stemningsfyldt fransk brasserie i hjertet af Frederiksberg.

Derfor skal du spise her:

  • Autentisk, parisisk-inspireret brasserie
  • Du elsker det franske bistrokøkken
  • En lille perle i centrum af Frederiksberg

 

Ejer med familiære fodspor i branchen

Søren Ewald Fossum, manden bag Ewalds, har fulgt i familiens fodspor og gået ind i restaurationsbranchen og åbnet sit eget sted. 

Som ganske ung, gik han i lære hos sin morfar og den legendariske, familieejede Slagter Lund.
Siden da er der kommet flere kokketimer og erfaring til bagkataloget. Søren har bl.a. haft læretid hos MASH og Le Sommelier i Bredgade og har efterfølgende brugt sine knive hos Gorilla og Bistro Central.

 

Maden roses på TripAdvisor

"Altid lækre små snacks på kortet - gode vine og formidabel betjening. Hyggelig restaurant. Gode hovedretter og et passende vinkort.”

 

Smagfuldt brasserie på Frederiksberg

Der bliver kræset om det gode måltid hos Ewalds. Det er franske klassikere som f.eks. hvidvinsdampede moules frites, svinekæber med grøntsagspuré og citronfromage til dessert, der er at finde på menukortet.

Hos Ewalds forstår man, at kvalitetsråvarer og tilberedningen heraf er vigtige og at en bøf ikke bare er en bøf. Her udvælges og præpareres råvarerne varsomt, bøffen steges til perfektion og i glasset fyldes runde, aromatiske druer eller lokale øl fra Nørrebro Bryghus.