Early bird
Testing

Ewalds

Stemningsfyldt fransk brasserie i hjertet af Frederiksberg.

Ewalds

Frederiksberg

Stemningsfyldt fransk brasserie i hjertet af Frederiksberg.


Ejer med familiære fodspor i branchen

Søren Ewald Fossum, manden bag Ewalds, har fulgt i familiens fodspor og gået ind i restaurationsbranchen og åbnet sit eget sted. Som ganske ung, gik han i lære hos sin morfar og den legendariske, familieejede Slagter Lund.
Siden da er der kommet flere kokketimer og erfaring til bagkataloget. Søren har bl.a. haft læretid hos MASH og Le Sommelier i Bredgade og har efterfølgende brugt sine knive hos Gorilla og Bistro Central.

Maden roses på TripAdvisor

"Altid lækre små snacks på kortet - gode vine og formidabel betjening. Hyggelig restaurant. Gode hovedretter og et passende vinkort.”

Smagfuldt brasserie på Frederiksberg

Der bliver kræset om det gode måltid hos Ewalds. Det er franske klassikere som fx hvidvinsdampede moules frites, svinekæber med grøntsagspuré og citronfromage til dessert, der er at finde på menukortet.

Hos Ewalds forstår man, at kvalitetsråvarer og tilberedningen heraf er vigtige og at en bøf ikke bare er en bøf. Her udvælges og præpareres råvarerne varsomt, bøffen steges til perfektion og i glasset fyldes runde, aromatiske druer eller lokale øl fra Nørrebro Bryghus.