Early bird
Testing

Vesterbro Vinstue

Vesterbro Vinstue – et vinøst åndehul på Istedgade.

Vesterbro Vinstue

Vesterbro

Vesterbro Vinstue – et vinøst åndehul på Istedgade.


Menukort med nordisk fauna

På Vesterbro Vinstue bryder man sig ikke om dogmer eller manifester. Her er både vin- og madsnak for connoisseurs og til dem, der er helt nybegyndere.
Missionen er simpel: Her serveres kvalitetsmad inspireret af middelhavskøkkenet med fokus på den nordiske fauna. Kortet er altid præget af retter med vildt, hvilket de stort set er selvforsynede på, og retterne karakteriseres af årstidernes råvarer og individuelle smagsnuancer.
 

Den rigtig gode restaurantoplevelse

Rosende ord fylder anmeldelserne på TripAdvisor.
"Super hyggeligt. Maden både smager og er anrettet perfekt. Betjening er venlig og de er virkelig gode til at anbefale spændende vin valg. Hvis man kan lide god mad og vin er det absolut værd at besøge Vinstuen."
 

Symfoni i glasset

Udover maden bærer vinkortet også en stor del af restaurantoplevelsen. Restaurantens navn har klare referencer til druernes verden, og der skabes en symfoni i kombinationen af mad og vin gennem de forskellige aromaer, teksturer og intense smagsnuancer, som tjenerne præsenterer og guider gæsterne igennem – på den helt afslappede måde.

Du finder et bredt og lifligt vinkort, hvortil restauranten selv importerer størstedelen af deres vine direkte fra vinmarkerne.


© 2020 earlybird.dk ApS