Early bird
Testing

Vesterbro Vinstue

Vesterbro Vinstue – et vinøst åndehul på Istedgade

Vesterbro Vinstue

Vesterbro

Vesterbro Vinstue – et vinøst åndehul på Istedgade


Menukort med nordisk fauna

På Vesterbro Vinstue bryder man sig ikke om dogmer eller manifester. Her er både vin- og madsnak for connoisseurs og til dem, der er helt nybegyndere.
Missionen er simpel: Her serveres kvalitetsmad inspireret af middelhavskøkkenet med fokus på den nordiske fauna. Kortet er altid præget af retter med vildt, hvilket de stort set er selvforsynede på, og retterne karakteriseres af årstidernes råvarer og individuelle smagsnuancer.
 

Den rigtig gode restaurantoplevelse

Rosende ord fylder anmeldelserne på TripAdvisor og Facebook:
 

"Vi fik virkelig god mad, dejlig rødvin og rigtig god betjening"
"Dejlig aften med fantastik middag - kan varmt anbefales og vi kommer gladeligt igen"
"Lækker mad til pengene og skøn vin i glassene"
"Sammensætning af råvarerne er forfriskende og inspirerende"

Symfoni i glasset

Udover maden bærer vinkortet også en stor del af restaurantoplevelsen. Restaurantens navn har klare referencer til druernes verden, og der skabes en symfoni i kombinationen af mad og vin gennem de forskellige aromaer, teksturer og intense smagsnuancer, som tjenerne præsenterer og guider gæsterne igennem – på den helt afslappede måde.

Du finder et bredt og lifligt vinkort, hvortil restauranten selv importerer størstedelen af deres vine direkte fra vinmarkerne.