11.3023.45
Aamanns 1921 Gabrielle Norrlyst Theo Gemini Væksthuset Odette NU & DA - Dansk Bistro Nærvær Tiger Lily NENI SILO Mølr Spisebar i SILO Dhaba Hummer Bistro Summér Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Pier 3 Vinøs Aamanns Genbo The Shrimp Sole Factory Huks Fluks Magstræde 16 Nyhavn 14 Issei Fromberg Il Rosmarino Le Coq en Pâte Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Kung Fu II Terra Mia Restaurant Tight Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson BrewPub UMA Limone Piazza The Vietnamese Aristo La Rocca Rasoi Le Pavé Ponte Vecchio The Midwestern Diner Della Piazza Nöah Kinome Ravnsborg Kitchen & Bar RADIO Bistro Lupa Texture Abigail Norrlyst - Sommer på Volden Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Cadence Carlsberg Byen Lago Sukaiba Kjærbøllings Hus Oasis Vinbar Lumskebugten Hans Christian’s Discoteca Eatery Kargo Apartment ÈLAN Beyla Phonk Brasserie Saigon UVA Restaurant von Edel Restaurant Grønnegade Sazio SULT Koefoed Bottega Estadio 1912 Le Week-End Restaurant 1899 Café Valkenborg RUGSTIK Rebel Bruce Lorraine Picniq Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Zeleste Pulpo Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Vesterhus Caronte Beviamo No Deux Krebsegaarden NOHO Nyhavns Færgekro GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Garden Italgastro Temporada Le Lac LUN Oranje Palazzo Diner Salon 39 Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Cap Horn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Zahida Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Famosi e Golosi Bistro Cocorico Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio Helenekilde Badehotel Restaurant Fabio Wining & Dining Le Basilic BUKA Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.