11.3023.45
Gemini Bobo Food Studio Hooked Kødbyen Restaurant Grønnegade Accanto Naert Le Coq en Pâte Garden Limone Piazza El Cava L'Imperatore Little Brother Lumskebugten Den Lille Fede Krebsegaarden Granola Restaurant Mes Theo Oyster Bar Norrlyst Matto Trattoria 56 grader Bistro Lupa Temporada ZOKU The Living Kitchen Karma Sushi Trianglen Ché Fè Yaffa LIVA Rebel Panza Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Restaurant Meille POP UP Salon 39 Bistro Bosch RALPHs The Shrimp Lille Norrlyst John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Public Dej Magasin Spisehuset L'Alsace Plin Zahida The Fat Pike Restaurant Leaven Restaurant Tight Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Darling Bistro & Bar Morsel Bao Pizzeria MaMeMi John&Woo Havfruen Hatoba Lyngby Pintxos Asador El Meson Dej Damindra Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Trattoria Sud The Modern Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Famosi e Golosi Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi Kinome La Rocca Nyhavn 17 Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Nyboders Køkken The Vietnamese Rambla 8tallet Le Basilic Terra Mia Grosen & Falkenbergs Nöah Angelini Ferment Mangal Restaurant Dag H Kokkeriet PMY
Testing
11

Vesterbro

Nordisk gourmet ved søerne hos søsterrestaurant til Michelin anbefalede Norrlyst.

Tider i dag

23.45
Testing

PMY

3 Michelin-kokke tryller med latinamerikansk junglemad.

PMY

Indre By

3 Michelin-kokke tryller med latinamerikansk junglemad.

PMY leverer autentisk latinamerikansk junglemad. Akronymet PMY stammer fra forbogstaverne på de tre grundingredienser i det latinamerikanske køkken: P for papas (kartoffel), M for majs og Y for yucca. Tre ingredienser, som samtidig symboliserer PMY’s tre hovedkokke: Diego Muñoz fra kartoffellandet Peru, Emilio Macias fra majslandet Mexico og Karlos Ponte fra yuccalandet Venezuela. Hvis du er en kender udi Michelin-restauranter, vil disse navne sikkert vække genklang. Karlos Ponte har nemlig en fortid hos Noma og Taller, mens Emilio Macias har stået bag gryderne hos elBulli, og Diego Muñoz var tidligere køkkenchef på selveste Astrid y Gastón – verdens 33. bedste restaurant ifølge The World's 50 Best Restaurants. I modsætning til omtalte Michelin-ambitiøse restauranter, kombinerer PMY en mere laidback stemning med nytænkende genialiteter på tallerkenen. Opskrifternes grundelementer er gået i arv i generationer, men nyfortolkes hos PMY. Oplev f.eks. kulmule med grillet okra og syltede grøntsager eller blå kartofler og stegte majs med peruviansk ajo amarillo-chill-sauce. PMY gemmer sig lige bag Det Kongelige Teater, som en ægte junglebodega i hjertet af København. Restauranten har på ganske kort tid vundet stjerner, ros og opmærksomhed i både ind- og udland.