Early bird
Testing

Ché Fè

Michelinanbefalede, smagfulde italienske øko-lækkerier.

Ché Fè

Indre By

Michelinanbefalede, smagfulde italienske øko-lækkerier.


Ché Fè byder på karakterfuld italiensk økomad. Køkkenstilen domineres af rendyrket råvarerespekt, italienske madtraditioner og velsmagende slow food, og hele spiseoplevelsen anmeldes til 4 hjerter i Politiken og 4 stjerner i AOK. Dertil er restauranten certificeret med sølv-ø'et, der gives til spisesteder med 60-90% økologiske råvarer. I køkkenet finder man Alessandro Jacoponi, som udgør en af restaurantpionererne fra den Michelin-bestjernede Era Ora. Alessandro har desuden vundet VM i risotto - og netop den risotto finder du selvfølgelig på menukortet. Køkkenet hylder det perfekte, simple måltid. Ché Fè kalder sig selv et biotrattoria, som referer til sammensmeltningen af økologi og de hjemlige rammer, man finder på et klassisk italiensk trattoria. Her er stemningen afslappet, og maden er velsmagende i flotte portioner baseret på gode, traditionelle opskrifter. Ché Fè høster 4 stjerner af de store hos AOK, der hylder den solrige italienske velsmag. Politikens madanmelder Helle Brønnum Carlsen kvitterer ligeledes med 4 hjerter og slår fast, at at man "...kan virkelig spise sig propmæt for ganske få penge, og man kan også give den hele armen med et helt italiensk måltid og alligevel komme ud på den anden side med orden i kreditregnskabet og en svært fyldt mave." Restauranten er certificeret med den gastronomiske udmærkelse "Marchio Q", der kun gives til restauranter, der serverer mad på et så højt niveau, og tilberedt med råvarer importeret direkte fra Italien, at det er som at spise i Italien. Tag på Ché Fè og nyd smagfuld, italiensk madkærlighed og kvalitet til fingerspidsniveau.