11.3023.45
Testing

Ché Fè

Michelinanbefalede, smagfulde italienske øko-lækkerier.

Ché Fè

Indre By

Michelinanbefalede, smagfulde italienske øko-lækkerier.

Derfor skal du spise her:

  • 4 stjerner for gennemført, italiensk spiseoplevelse
  • Traditionelle, familie opskrifter
  • Økologisk sølv certifikat
  • 'Marchio Q' udmærkelse

 

Rendyrket råvarerespekt og italienske madtraditioner

Ché Fè byder på karakterfuld italiensk økomad. Køkkenstilen domineres af velsmagende slow food, og en spiseoplevelse, der er 60-90% økologisk.

I køkkenet finder man Alessandro Jacoponi, som udgør en af restaurantpionererne fra den Michelin-bestjernede Era Ora. Alessandro har desuden vundet VM i risotto - og netop den risotto finder du selvfølgelig på menukortet. Køkkenet hylder det perfekte, simple måltid. Ché Fè kalder sig selv et biotrattoria, som referer til sammensmeltningen af økologi og de hjemlige rammer. 


4 stjerner for italiensk velsmag

Ché Fè høster 4 stjerner hos AOK, der hylder den solrige italienske velsmag. Politikens madanmelder Helle Brønnum Carlsen kvitterer ligeledes med 4 hjerter og slår fast, at at man: 

"...kan virkelig spise sig propmæt for ganske få penge, og man kan også give den hele armen med et helt italiensk måltid og alligevel komme ud på den anden side med orden i kreditregnskabet og en svært fyldt mave."
 

Italiensk madkærlighed

Hos Ché Fè er der kvalitet til fingerspidsniveau. Restauranten er certificeret med den gastronomiske udmærkelse "Marchio Q", der kun gives til restauranter, der serverer mad på et så højt niveau, og tilberedt med råvarer importeret direkte fra Italien, at det er som at spise i Italien.