11.3023.45
Testing
5

Indre By

Solidt østers sortiment og bobler hos Michelin anbefalede Meilles populære Pop Up søster-bar.

Tider i dag

23.45
Testing

Oyster Bar

Solidt østers sortiment og bobler hos Michelin anbefalede Meilles populære Pop Up søster-bar.

Oyster Bar

Indre By

Solidt østers sortiment og bobler hos Michelin anbefalede Meilles populære Pop Up søster-bar.

Derfor skal du spise her:

  • Pop up søster-restaurant til Michelin anbefalede Meille
  • Du er vild med østers!
  • Uformel fine dining oplevelse, der kan betales

 

Gourmet manden bag endnu en pop up

Navnet, Mads Rye Magnusson, vil for nogen ringe en klokke. Han er manden bag flere af byens populære restauranter heriblandt Mes og Michelin anbefalede Meille. 

Den tidligere Noma koks nyeste restaurant, Oyster Bar, har blot inden for et år fået så stor succes, at baren har måttet udvide til etagen ovenover også. Så nu kan du nyde godt af konceptet 'affordable luxury' på hele to etager og spise og drikke guld, østers og champagne, hos en af landets mest dedikerede østersbarer.

 

Champagne og østersfest

I nye, moderne rammer, kan du sætte dig til højbords ved rå kakkelborde og få en gennemført østers oplevelse hos Oyster Bar. Med en ekstra etage, er der nu plads til flere og større selskaber. Stemningen er stadig vibrerende, og der er rigeligt med bobler og friske druer på køl. 

 

Dedikeret østersbar

Hos Oyster Bar byder menukortet bl.a. på fine Josephine østers, flotte Gillardeau østers, en gang Le Gall, der er søde i smagen og små, franske klassikere som Roumégous Fine fra Normandiet.

Østers fås selvfølgelig au naturale, men Oyster Bars kok eksperimenterer med innovative toppings og saucer. Tilføj spicy vinaigrettes, klassisk sauce mignonette med skalotteløg, peber og eddike eller få toppet dine østers med stikkelsbær, fermenteret garniture eller caviar og blød, afrundet østersfløde.