
Mangal
Tyrkisk gastronomi i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.
Mangal
Vesterbro
Tyrkisk gastronomi i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.
Derfor skal du spise her:
- Du elsker at afprøve nye, kulinariske madoplevelser
- Autentisk meze-oplevelse i Kødbyen
- Halal slagtet kød
Det tyrkiske køkken
Restaurant Mangal kombinerer varmen og de eklektiske energier i Istanbul med den rå og upolerede stemning i Kødbyen. Resultatet er en unik og fascinerende spiseoplevelse med spændende smagsnuancer fra det tyrkiske køkken.
Hos Restaurant Mangal har man ét mål: at redefinere forståelsen af det tyrkiske køkken i Skandinavien. Derfor vil du opleve et gennemført koncept, hvortil tyrkisk importerede vine eller forfriskende, tyrkiske cocktails også matcher menuen.
Gæsterne bifalder med flotte anmeldelser
Godt 200 gæster har delt deres autentiske restaurantoplevelse på Mangals Facebook, som giver den samlede vurdering: 4,6 ud af 5.
"Maden var et godt eksempel på det tyrkiske køkken"
"Spiste dejlig mad på Mangal, hvor smag og betjening matchede perfekt"
Fyrer op under grillen
Mangal betyder 'at grille' og de fleste af retterne er grillede med henblik på autentiske smage og for at frembringe associationer til en traditionel tyrkisk madoplevelse.
Sammensætningen af gode råvarer og autentiske krydderier bliver til lækre anretninger, tyrkisk meze - mindre småretter - og udvider paletten og forståelsen for de dominerende smagsnuancer og teksturer i tyrkisk madlavning.