11.3023.45
Restaurant Mes Bobo Food Studio Le Coq en Pâte Limone Piazza L'Imperatore Nöah ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Gemini Lumskebugten Den Lille Fede Krebsegaarden Granola Theo Oyster Bar Norrlyst Matto Trattoria 56 grader Bistro Lupa Temporada ZOKU The Living Kitchen Karma Sushi Trianglen Ché Fè Yaffa LIVA Rebel Panza Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Restaurant Meille POP UP Salon 39 UMA Bistro Bosch RALPHs The Shrimp John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Hatoba Islands Brygge Public Dej Magasin Spisehuset L'Alsace Plin Accanto Zahida The Fat Pike Naert Restaurant Leaven Restaurant Tight Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Darling Bistro & Bar Morsel Bao Pizzeria MaMeMi John&Woo Garden Havfruen Hatoba Lyngby Pintxos Asador El Meson Dej Damindra Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds El Cava Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Trattoria Sud The Modern Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Famosi e Golosi Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi Kinome La Rocca Nyhavn 17 Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Nyboders Køkken Olufs Taverna The Vietnamese Rambla 8tallet Le Basilic Terra Mia Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Ferment Mangal Restaurant Dag H Kokkeriet
Testing
11

Kødbyen

Tyrkisk gastronomi i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.

Tider i dag

23.45
Testing

Mangal

Tyrkisk gastronomi i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.

Mangal

Kødbyen

Tyrkisk gastronomi i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.

Derfor skal du spise her:

  • Du elsker at afprøve nye, kulinariske madoplevelser
  • Autentisk meze-oplevelse i Kødbyen
  • Halal slagtet kød

 

Det tyrkiske køkken

Restaurant Mangal kombinerer varmen og de eklektiske energier i Istanbul med den rå og upolerede stemning i Kødbyen. Resultatet er en unik og fascinerende spiseoplevelse med spændende smagsnuancer fra det tyrkiske køkken.

Hos Restaurant Mangal har man ét mål: at redefinere forståelsen af det tyrkiske køkken i Skandinavien. Derfor vil du opleve et gennemført koncept, hvortil tyrkisk importerede vine eller forfriskende, tyrkiske cocktails også matcher menuen.
 

Gæsterne bifalder med flotte anmeldelser

Godt 200 gæster har delt deres autentiske restaurantoplevelse på Mangals Facebook, som giver den samlede vurdering: 4,6 ud af 5.

"Maden var et godt eksempel på det tyrkiske køkken"

"Spiste dejlig mad på Mangal, hvor smag og betjening matchede perfekt"
 

Fyrer op under grillen

Mangal betyder 'at grille' og de fleste af retterne er grillede med henblik på autentiske smage og for at frembringe associationer til en traditionel tyrkisk madoplevelse.

Sammensætningen af gode råvarer og autentiske krydderier bliver til lækre anretninger, tyrkisk meze - mindre småretter - og udvider paletten og forståelsen for de dominerende smagsnuancer og teksturer i tyrkisk madlavning.