11.3023.45
Theo Bobo Food Studio Salon 39 Terra Mia Norrlyst Pop up 26 Dej Magasin Hatoba Lyngby Le Coq en Pâte Pintxos Dej Limone Piazza Accanto The Modern La Rocca Nyboders Køkken The Vietnamese Ché Fè Krebsegaarden Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen John&Woo Nordhavn Yaffa 56 grader Lumskebugten Panza LIVA El Tapeo de Cervantes RALPHs Den Lille Fede The Shrimp Lille Norrlyst Bistro Lupa Rebel Hatoba Islands Brygge Restaurant Mes Restaurant Meille Spisehuset L'Alsace Plin Zahida The Fat Pike Naert Restaurant Leaven Spisebar Knøw Restaurant Tight Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Darling Bistro & Bar Morsel Bao Pizzeria MaMeMi Restaurant Grønnegade Nyhavns Færgekro Huks Fluks Cap Horn Garden Public Restaurant Kompasset Havfruen Asador Damindra Karma Sushi Trianglen Peder Oxe John&Woo Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds El Cava Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Bøf & Ost Vesterbro Vinstue Trattoria Sud Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn Bastards CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Famosi e Golosi Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi L'Imperatore Kinome Chez Bruno Nyhavn 17 Ferment Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Rambla 8tallet Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother El Meson Nöah Angelini Mangal Arti'kok Restaurant Dag H Kokkeriet
Testing
11

Kødbyen

Tyrkisk gastronomi i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.

Tider i dag

23.45
Testing

Mangal

Tyrkisk gastronomi i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.

Mangal

Kødbyen

Tyrkisk gastronomi i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.

Derfor skal du spise her:

  • Du elsker at afprøve nye, kulinariske madoplevelser
  • Autentisk meze-oplevelse i Kødbyen
  • Halal slagtet kød

 

Det tyrkiske køkken

Restaurant Mangal kombinerer varmen og de eklektiske energier i Istanbul med den rå og upolerede stemning i Kødbyen. Resultatet er en unik og fascinerende spiseoplevelse med spændende smagsnuancer fra det tyrkiske køkken.

Hos Restaurant Mangal har man ét mål: at redefinere forståelsen af det tyrkiske køkken i Skandinavien. Derfor vil du opleve et gennemført koncept, hvortil tyrkisk importerede vine eller forfriskende, tyrkiske cocktails også matcher menuen.
 

Gæsterne bifalder med flotte anmeldelser

Godt 200 gæster har delt deres autentiske restaurantoplevelse på Mangals Facebook, som giver den samlede vurdering: 4,6 ud af 5.

"Maden var et godt eksempel på det tyrkiske køkken"

"Spiste dejlig mad på Mangal, hvor smag og betjening matchede perfekt"
 

Fyrer op under grillen

Mangal betyder 'at grille' og de fleste af retterne er grillede med henblik på autentiske smage og for at frembringe associationer til en traditionel tyrkisk madoplevelse.

Sammensætningen af gode råvarer og autentiske krydderier bliver til lækre anretninger, tyrkisk meze - mindre småretter - og udvider paletten og forståelsen for de dominerende smagsnuancer og teksturer i tyrkisk madlavning.