Early bird
Testing

L'Alsace

Gedigent fransk kokkehåndværk i romantisk baggård.

L'Alsace

Indre By

Gedigent fransk kokkehåndværk i romantisk baggård.


Fransk-Østrigsk samarbejde

Østrigeren Franz Stockhammer åbnede i 1978 den legendariske restaurant, som i dag bliver drevet af datteren Josephine og den Alsace-fødte køkkenchef, Franck Dietrich, der begge værner om stedets oprindelige hjertevarme stil.

Diskret i en brobelagt baggård med bindingsværkshuse i hjertet af København, finder du restaurant l'Alsace. I deres romantiske glasomkransede terrasse, kan du spise året rundt, om det er sommersolen eller de hvide snefnug, der danner kulissen.
 

Magisk perle anbefales

Stemningen er tæt på magisk og stedet emmer af ægte restaurant med hvide duge og pletfri betjening og er et rigtig godt bud på en klassisk middag. Sådan skriver Berlingske madanmelder Søren Frank, i sin spiseguide over Københavns bedste restauranter.

Gæsternes vurderinger lyder på:
"Meget lækkert sammensat af de lokale specialiteter"

"Rigtig høflig og opmærksom betjening i hyggelige uformelle omgivelser"

"Maden og atmosfæren var i top som ventet"
 

Gourmetoplevelser i stemningsfulde rammer

Her bydes på klassiske gourmetoplevelser fra det fransk-østrigske køkken og muslinger, østers, søtunge, foie gras og trøfler er at finde på menukortet. Restauranten ebber af karakter, stilfuld og fuld af hjertevarme. 


© 2020 earlybird.dk ApS