Early bird
Testing

Kokkeriet

Michelin-stjerne restauranten nyfortolker den gode gamle danske mad.

Kokkeriet

Indre By

Michelin-stjerne restauranten nyfortolker den gode gamle danske mad.


Kokkeriet excellerer med innovative og rebelske fortolkninger af klassiske såvel som nye danske retter. Med et skyhøjt kvalitetsniveau og eminent gastronomisk udfoldelse leverer Kokkeriet en oplevelse med stjernestatus i den røde madbibel: én Michelin-stjerne. Restaurant Kokkeriet er den lille, diskrete hemmelighed, godt gemt væk i Nyboders charmerende og fredelige kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger. Inde bag de store ruder finder man først og fremmest restauratør og stifter af Kokkeriet, Sammy Shafi. Sammen med sin bror opkøbte han i 2001 Kokkeriet, der dengang var bedre kendt som Boserups Kærlighed. Sammy fungerer som daglig leder af restauranten og har siden åbningen langsomt, men sikkert, formet den vej og køkkenstil, som Kokkeriet har nu. Køkkenet ledes i dag af køkkenchef, Morten Krogholm, der kommer med erfaring fra toprestauranterne Noma, Søllerød Kro og Herman i Nimb - blot for at nævne et par eksempler. Målet er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. Velkendt smag i ukendt kontekst. Høj gastronomi i fri fortolkning. Inspirationskilden er Danmark - lige fra de retter vi alle (gen)kender og elsker til mere eksotiske egnsretter fra de mørkere ‘hjørner’ af landet. Af samme årsag samarbejdes med lokale producenter i hele Danmark, der lever og ånder for gode råvarer. Kokkeriet modtog sin første Michelin-stjerne i 2006, og du kan den dag i dag stadig smage på stjernerne hos Kokkeriet.

Se vores guides Restauranter Indre By - 15 suveræne "value for money" restauranter! Guide 2019: Billige Michelin-anbefalede restauranter