Early bird
Testing

Karma Sushi Trianglen

Fusionssushi i gourmetklassen på Østerbro.

Karma Sushi Trianglen

Østerbro

Fusionssushi i gourmetklassen på Østerbro.


Fusionssushi i gourmetklassen

I køkkenet eksperimenteres der med alternative og innovative smagsoplevelser og varierende konsistenser, for at udfordre hoben af den ‘mainstream’ sushi i bybilledet. Ingredienserne er grobund for den gode karma, da disse udvælges med bæredygtighed og miljøet for øje. Her er kvalitets råvarer altafgørende for den smagsfulde sushi-oplevelse.

Sæt tænderne i frisk kongekrabbe, blodrød tun eller silkebløde kammuslinger kombineret med luksuriøse råvarer såsom østers og fois gras eller lad sushihapserne blive rullet med flødeost og dressinger, som man har for vane i Californien.
 

Fusionskøkken, der imponerer

"Et fuldstændigt vanvittigt og overdådigt måltid som sent skal glemmes!” - Sådan lyder ordene fra Gastromands skribent, der med en appetitvækkende artikel beskriver herlighederne og giver et indtryk af, hvor legende og eksperimenterende køkkenet er med smagsgivere inspireret af japansk, fransk og nordisk cuisine.
 

Sanselige Japan

Restauranten har indrettet sig stilrent, hvor Nordens og Japans elegance går hånd i hånd. De stringente linjer og de mørke toner brydes er et spirende, japansk forår - lyserøde kirsebærgrene og origami trane fugle hænger fra loftet ned og fuldender en sanselig rejse til den kulinariske verden. 


© 2020 earlybird.dk ApS