11.3023.45
Theo Bobo Food Studio Salon 39 Terra Mia Norrlyst Pop up 26 Dej Magasin Hatoba Lyngby Le Coq en Pâte Pintxos Dej Limone Piazza Accanto The Modern La Rocca Nyboders Køkken The Vietnamese Ché Fè Krebsegaarden Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen John&Woo Nordhavn Yaffa 56 grader Lumskebugten Panza LIVA El Tapeo de Cervantes RALPHs Den Lille Fede The Shrimp Lille Norrlyst Bistro Lupa Rebel Hatoba Islands Brygge Restaurant Mes Restaurant Meille Spisehuset L'Alsace Plin Zahida The Fat Pike Naert Restaurant Leaven Spisebar Knøw Restaurant Tight Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Darling Bistro & Bar Morsel Bao Pizzeria MaMeMi Restaurant Grønnegade Nyhavns Færgekro Huks Fluks Cap Horn Garden Public Restaurant Kompasset Havfruen Asador Damindra Karma Sushi Trianglen Peder Oxe John&Woo Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds El Cava Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Bøf & Ost Vesterbro Vinstue Trattoria Sud Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn Bastards CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Famosi e Golosi Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi L'Imperatore Kinome Chez Bruno Nyhavn 17 Ferment Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Rambla 8tallet Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother El Meson Nöah Angelini Mangal Arti'kok Restaurant Dag H Kokkeriet
Testing
8

Østerbro

Fusionssushi i gourmetklassen på Østerbro.

Tider i dag

23.45
Testing

Karma Sushi Trianglen

Fusionssushi i gourmetklassen på Østerbro.

Karma Sushi Trianglen

Østerbro

Fusionssushi i gourmetklassen på Østerbro.

Derfor skal du spise her:

  • Bæredygtigt og moderne fusionskøkken
  • Du elsker fisk
  • Bliv draget af Japans fristelser

 

Fusionssushi i gourmetklassen

I køkkenet eksperimenteres der med alternative og innovative smagsoplevelser og varierende konsistenser, for at udfordre hoben af den ‘mainstream’ sushi i bybilledet. Ingredienserne er grobund for den gode karma, da disse udvælges med bæredygtighed og miljøet for øje. Her er kvalitets råvarer altafgørende for den smagsfulde sushi-oplevelse.

Sæt tænderne i frisk kongekrabbe, blodrød tun eller silkebløde kammuslinger kombineret med luksuriøse råvarer såsom østers og fois gras eller lad sushihapserne blive rullet med flødeost og dressinger, som man har for vane i Californien.
 

Fusionskøkken, der imponerer

"Et fuldstændigt vanvittigt og overdådigt måltid som sent skal glemmes!” 

Sådan lyder ordene fra Gastromands skribent, der med en appetitvækkende artikel beskriver herlighederne og giver et indtryk af, hvor legende og eksperimenterende køkkenet er med smagsgivere inspireret af japansk, fransk og nordisk cuisine.
 

Sanselige Japan

Restauranten har indrettet sig stilrent, hvor Nordens og Japans elegance går hånd i hånd. De stringente linjer og de mørke toner brydes er et spirende, japansk forår - lyserøde kirsebærgrene og origami trane fugle hænger fra loftet ned og fuldender en sanselig rejse til den kulinariske verden.