11.3023.45
Testing
12

Indre By

Klassiske franske brasserie-retter hos Bøf & Ost på Gråbrødretorv.

Tider i dag

23.45
Testing

Bøf & Ost

Klassiske franske brasserie-retter hos Bøf & Ost på Gråbrødretorv.

Bøf & Ost

Indre By

Klassiske franske brasserie-retter hos Bøf & Ost på Gråbrødretorv.

Derfor skal du spise her:

  • Du elsker en god bøf
  • Moderne rammer med ild i pejsen

 

Brasserie med franske og danske klassikere

Siden 1972 har restauranten serveret klassiske, franske brasserie-retter af sæsonens bedste råvarer. Menukortet lever op til navnet, og indeholder flere udskæringer af okse- og kalvekød samt et stort udvalg af oste, som nøje udvælges fra både danske, franske og andre udenlandske osterier.

Retter som f.eks. tartare frites, boeuf bearnaise og rosastegt andebryst har fundet vej til menukortet, men også fisk og skaldyr - heriblandt, østers og hummer - er at finde på menuen. 

 

Gæsternes vurdering

På Dinnerbooking har Bøf & Ost’s gæster anmeldt deres restaurantbesøg. Mere end 1100 tilfredse gæster roser både mad og personale, og restaurantens samlede vurdering sniger sig dermed op på 5,2 stjerner ud af 6 mulige. 

 

Dansk arkitekt bag stemningsfuld modernisering

Du finder Bøf & Ost i historiske og stemningsfulde lokaler på smukke og hyggelige Gråbrødretorv. Interiøret blev i 2016 transformeret i samarbejde med arkitekten, Peter Simonsen.

De hvidkalkede vægge åbner op i restauranten, mens stemningsfuld vægkunst, ild i pejsen og mørke borde og stole sammenføjer en æstetisk helhed, der oser af hygge og varme.
Om sommeren vil der tilmed være mulighed for udendørs-spisning på torvet.