Early bird
Testing

Bistro 1620

Erfarent og anerkendt team bag franske bistro herligheder

Bistro 1620

Vesterbro

Erfarent og anerkendt team bag franske bistro herligheder


Køkkenteam med bredt kokkeflair

Ejer, Søren Haahr, er anerkendt i restaurationsbranchen og skriver bl.a. medstifter af Kødbyens populære spisehus, Nose2Tail Meatpacker, på sit cv.

Han har samlet et erfarent team, hvor unge talenter og garvede kokke som bl.a. Henrik Junker, der tidl. har gjort sine folder hos restaurant Auberge de Tourrettes i Frankrig og restaurant Paustian i København, sammen skaber et spændende menukort.
 

Kvarterets kulørte hjerte

Den moderne bistro oser af varme og indbyder til hyggelige stunder med venner og familien. De atmosfæriske rammer er dekorerede med københavnske billedmotiver og den danske kunstner, Per Hillo’s farvestrålende malerier.

Desuden konkluderer gæsterne:

"... hyggelig stemning"
"Fantastisk god mad"
"Maden smager så fransk"
"Skønt at få en professionel betjening"

 

Bestil mad gennem dagens avis

Nyhedsværdien er både velsmagende, fuld af kvalitet og historisk givende, når du åbner op for Bistro 1620’s spisekort - avis, om du vil - som fusionerer mellem de franske og danske goder.

Her listes lækkert smørrebrød, uprætentiøse, men kompetente retter med sæsonens bedste råvarer og kød fra friland, som køkkenet tilbereder med omtanke for miljøet.

Bladrer du længere frem, er vin- og barkortet fyldt med lækkerier, som bartenderen langer over disken med et finurligt twist eller to.