11.3023.45
Testing
19

Indre By

Tidl. kok fra Michelin-restaurant Kadeau byder på nordisk og bæredygtigt menukort.

Tider i dag

23.45
Testing

Bindia

Veltillavede og smagfulde indiske retter med 30-60% økologi.

Bindia

Østerbro

Veltillavede og smagfulde indiske retter med 30-60% økologi.

Udmærket med Det Økologiske Spisemærke

Tag med Bindia på et kulinarisk eventyr, hvor traditionelle indiske opskrifter danner rammen for et autentisk og særdeles smagfuldt måltid.

Retterne tilberedes af økologiske råvare, og Bindia udmærkes med et økologisk certifikat, for netop at påskønne den bæredygtige tankegang og de økologiske ingredienser.
 

Top placering for den indiske perle

Bindia placerer sig i top 10 af bedst anmeldte, indiske restauranter i København på Tripadvisor. Og fra en gæst kommer en hurtig anmeldelse:

"Serveringen var upåklagelig og maden rigtig dejlig. Portionerne var lige tilpas og retterne var også lige tilpas krydrede"
 

Kærligheden til Indiens varme

Ordet 'Bindia' repræsenterer den lille prik, som i det traditionelle Indien, sidder i panden på kvinder og er et symbol på kærlighed. Filosofien bag Restaurant Bindia er således at viderebringe kærligheden til det indiske køkken.

Det er svært ikke at blive tiltrukket af det indiske køkken, for i mødet med de kraftfulde krydderiblandinger og eksotiske ingredienser, vækkes karismatiske og unikke aromaer til live.

Hos Bindia finder du en lang række velsmagende retter, der bl.a. bringer karryen, chutneyen, tandoori’en og masalaen i spil.