11.3023.45
Beyla Dumpo The Secret Garden Restaurant Meille The Midwestern Diner Gemini Issei Carl's Øl & Spisehus Il Rosmarino Neighbourhood Nørrebro Neighbourhood Vesterbro Le Coq en Pâte Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Kung Fu II Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg Kumokumo Yankii Sushi Pintxos Bistro Cocorico Hot Pot Republic Limone Piazza La Rocca Restaurant Fabio Le Pavé Ponte Vecchio Taco Bello Little Brother Nyhavn 41 Nöah Kinome RE Cucina L'Imperatore Terra Mia Bistro Lupa Restaurant Mist 56 Grader NOHO Lumskebugten Theo Norrlyst Krebsegaarden Restaurant Mes Gabrielle Le Lac LUN Odette Sazio Restaurant Grønnegade Ticket Ansvar Brede Spisehus Oranje Den Lille Fede Rebel Palazzo Diner The Socialist Dinner Club H15 Restaurant Lindgreens San Marco JUNIOR Ravnsborg Kitchen & Bar PULS Osteria Nana Salon 39 Peter Liep's Hus Salon de Annam Brasserie Sài Gòn Restaurant BØF ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Sans Souci The Shrimp NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Granola Yaffa Panza Alexander's Bistro Dining Room Darling Bistro & Bar FRB Rådhuskælder Noku Sushi John&Woo Nordhavn John&Woo Midori - Izakaya & Sake Zahida El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Temporada La Pausa Havfruen La Posata El Meson Dej Kødbyen BrewPub TAPS Winebar Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid UMA San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Mercante Aristo Rasoi Restaurant Nyboder Wining & Dining Le Basilic Duero Angelini BUKA Dej Magasin Deligreco Ferment Samvær El Cava Det Simrer Olufs Taverna Evoo
Testing
10

Amager

Historisk pakhus gemmer på nordisk gastronomi, live jazz hver fredag og 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

56 Grader

Historisk pakhus gemmer på nordisk gastronomi, live jazz hver fredag og 4 stjerner.

56 Grader

Amager

Historisk pakhus gemmer på nordisk gastronomi, live jazz hver fredag og 4 stjerner.

Derfor skal du spise her:

  • Nordisk gastronomi med smukke anretninger
  • Restaurantens baghave forsyner køkkenet
  • Husband og live jazz hver fredag
  • Anbefalet i Michelin Guiden et hav af gange
  • Anmeldt til 4 stjerner i Berlingske

 

Historiske rammer med atmosfære

I 1744 blev Charlotte Amalies Bastion opført som ammunitionslager for den danske flåde. I dag huser det historiske krudt-pakhus restaurant 56 Grader. 

Her på Holmen med kanalerne i baghaven, bydes du indenfor til en unik madoplevelse, der afspejler landets, nordiske breddegrad.

Rammerne fastholder et glimt af fortiden med rustikke, fritstående træbjælker og rå murstensvægge, men atmosfæren er varm, hyggelig og serviceringen sublim. 
 

Flotte anmeldelser

Holmen byder på mere end bare smukke omgivelser. Senest har Berlingskes madanmelder, Søren Frank, ladet sig imponere af restaurantens take away menu, og siger velbekomme med 4 stjerner. 

Desuden er 56 Grader modtager af TripAdvisors udmærkelsescertifikat for flotte vedvarende anmeldelser:

“Maden er i den fine ende, og betjeningen var venlig og præcis, men samtidig uformel.”

“Hyggeligt lokale. Rigtig gode og opmærksomme tjenere."

"Maden helt i top og super lækre råvarer. Gode vine til at komplimentere maden.”

"Stedet ligger lidt øde, men de historiske bygninger giver en fin hygge."
 

Gastronomi med nordiske breddegrader

56 Grader dækker over den danske nærhed og restaurantens filosofi: økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæson. I køkkenet fremtrylles udsøgt nordisk kogekunst og husmandsretterne nyfortolkes og raffineres med respekt for årstidens råvarer - og råvarer dyrket lokalt. 

På udendørsarealet er køkkenet selvforsynende med f.eks. urter, kål og brombærbuske, og der samarbejdes med lokale leverandører indenfor oste, svampe og grøntsager.

Dertil støtter restauranten den nordiske nonprofit organisation, Zero Foodprint Nordic, hvor mad er en del af biodiversitets- og klimaløsningen.