11.3023.45
Theo Bobo Food Studio Salon 39 Terra Mia Norrlyst Pop up 26 Dej Magasin Hatoba Lyngby Le Coq en Pâte Pintxos Dej Limone Piazza Accanto The Modern La Rocca Nyboders Køkken The Vietnamese Ché Fè Krebsegaarden Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen John&Woo Nordhavn Yaffa 56 grader Lumskebugten Panza LIVA El Tapeo de Cervantes RALPHs Den Lille Fede The Shrimp Lille Norrlyst Bistro Lupa Rebel Hatoba Islands Brygge Restaurant Mes Restaurant Meille Spisehuset L'Alsace Plin Zahida The Fat Pike Naert Restaurant Leaven Spisebar Knøw Restaurant Tight Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Darling Bistro & Bar Morsel Bao Pizzeria MaMeMi Restaurant Grønnegade Nyhavns Færgekro Huks Fluks Cap Horn Garden Public Restaurant Kompasset Havfruen Asador Damindra Karma Sushi Trianglen Peder Oxe John&Woo Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds El Cava Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Bøf & Ost Vesterbro Vinstue Trattoria Sud Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn Bastards CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Famosi e Golosi Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi L'Imperatore Kinome Chez Bruno Nyhavn 17 Ferment Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Rambla 8tallet Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother El Meson Nöah Angelini Mangal Arti'kok Restaurant Dag H Kokkeriet
Testing
14

Indre By

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

Tider i dag

23.45
Testing

56 grader

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

56 grader

Indre By

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

Derfor skal du spise her:

  • Gastronomioplevelsen til 4 stjerner
  • Eftertragtet, nordisk køkken, der bare smager
  • Restaurantens baghave forsyner køkkenet 

 

Historiske rammer med atmosfære

I 1744 blev Charlotte Amalies Bastion opført som ammunitionslager for den danske søflåde, men huser i dag '56 Grader’, som byder på en unik madoplevelse med smagsnuancer fra de nordiske breddegrader.

Atmosfæren er varm og mens de mørke, fritstående træbjælker og rå stenvægge fastholder et glimt af fortiden, skabes et æstetisk og hyggeligt helhedsindtryk med dertil klassiske møbler og blød belysning.
 

Flotte anmeldelser

Holmen byder på mere end bare smukke omgivelser. Senest har Berlingskes madanmelder, Søren Frank, ladet sig imponere af restaurantens take away menu, og siger velbekomme med 4 stjerner. Desuden modtager 56 grader TripAdvisors udmærkelsescertifikat, for flotte vedvarende anmeldelser, hvortil gæster bl.a. siger:

"Helt igennem en dejlig mad og vinoplevelse"

"Stedet ligger lidt øde, men de historiske bygninger giver en fin hygge. Maden er helt i top og betjeningen er super god"
 

Et koncept, der hylder det nordiske køkken

56 Grader dækker over den danske nærhed og restaurantens filosofi: økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæson. I køkkenet fremtrylles udsøgt nordisk kogekunst og husmandsretterne nyfortolkes med respekt for årstidens råvarer. 

På udendørsarealet er køkkenet selvforsynende med bl.a. urter, kål og brombærbuske, og der samarbejdes med lokale leverandører indenfor oste, svampe og grøntsager.