11.3023.45
Ponte Vecchio Le Coq en Pâte TAPS Winebar RE Cucina Little Brother Taco Bello Osteria Nana Neighbourhood Vesterbro Neighbourhood - Nørrebro Odette Restaurant Mes Bistro Lupa Maple Casual Dining Den Lille Fede Krebsegaarden Norrlyst Restaurant Meille Gemini Theo OP Cafe Lumskebugten Ché Fè Ansvar Rebel Salon de Annam Ewalds Morsel Bao Østerbro ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Granola Restaurant Leaven Yaffa Panza Dining Room Oyster Bar The Olive LIVA POP UP Salon 39 Darling Bistro & Bar Restaurant Grønnegade Bobo Food Studio John&Woo Nordhavn John&Woo Midori - Izakaya & Sake Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Public Zahida Kung Fu II Landemærket Aristo Bistro Bosch The Shrimp El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset L'Alsace Plin Accanto Temporada Trattoria Sud Dej Magasin The Fat Pike Naert Restaurant Tight Matto Trattoria La Pausa UMA BUKA Morsel Bao Frederiksberg Pizzeria MaMeMi Havfruen Hatoba Lyngby Pintxos Fuego Asador El Meson Dej Kødbyen ZOKU The Living Kitchen Damindra COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Sans Souci Hot Pot Republic Samvær Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru Den Gule Cottage CO-MA Madsalen The Vietnamese Famosi e Golosi Strandmøllekroen San Giorgio Limone Piazza El Cava BrewPub SpiseBar 20 Helenekilde Badehotel Mercante Rasoi L'Imperatore Kinome La Rocca The Modern Karma Sushi Nyhavn Zócalo Frederiksberg Zócalo Nørrebro San Marco JUNIOR Restaurant Fabio Le Pavé 56 grader Restaurant Nyboder Wining & Dining Ferment Le Basilic Grosen & Falkenbergs Nöah Angelini Mangal Olufs Taverna Det Simrer Nyhavn 17 Kokkeriet Terra Mia Duero
Testing
14

Indre By

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

Tider i dag

23.45
Testing

56 grader

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

56 grader

Indre By

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

Derfor skal du spise her:

  • Gastronomioplevelsen til 4 stjerner
  • Eftertragtet, nordisk køkken, der bare smager
  • Restaurantens baghave forsyner køkkenet

 

Historiske rammer med atmosfære

I 1744 blev Charlotte Amalies Bastion opført som ammunitionslager for den danske søflåde, men huser i dag '56 Grader’, som byder på en unik madoplevelse med smagsnuancer fra de nordiske breddegrader.

Atmosfæren er varm og mens de mørke, fritstående træbjælker og rå stenvægge fastholder et glimt af fortiden, skabes et æstetisk og hyggeligt helhedsindtryk med dertil klassiske møbler og blød belysning.
 

Flotte anmeldelser

Holmen byder på mere end bare smukke omgivelser. Senest har Berlingskes madanmelder, Søren Frank, ladet sig imponere af restaurantens take away menu, og siger velbekomme med 4 stjerner. Desuden modtager 56 grader TripAdvisors udmærkelsescertifikat, for flotte vedvarende anmeldelser, hvortil gæster bl.a. siger:

"Helt igennem en dejlig mad og vinoplevelse"

"Stedet ligger lidt øde, men de historiske bygninger giver en fin hygge. Maden er helt i top og betjeningen er super god"
 

Et koncept, der hylder det nordiske køkken

56 Grader dækker over den danske nærhed og restaurantens filosofi: økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæson. I køkkenet fremtrylles udsøgt nordisk kogekunst og husmandsretterne nyfortolkes med respekt for årstidens råvarer. 

På udendørsarealet er køkkenet selvforsynende med bl.a. urter, kål og brombærbuske, og der samarbejdes med lokale leverandører indenfor oste, svampe og grøntsager.