
56 Grader
Historisk pakhus gemmer på nordisk gastronomi, live jazz hver fredag og 4 stjerner.
56 Grader
Amager
Historisk pakhus gemmer på nordisk gastronomi, live jazz hver fredag og 4 stjerner.
Derfor skal du spise her:
- Nordisk gastronomi med smukke anretninger
- Restaurantens baghave forsyner køkkenet
- Husband og live jazz hver fredag
- Anbefalet i Michelin Guiden et hav af gange
- Anmeldt til 4 stjerner i Berlingske
Historiske rammer med atmosfære
I 1744 blev Charlotte Amalies Bastion opført som ammunitionslager for den danske flåde. I dag huser det historiske krudt-pakhus restaurant 56 Grader.
Her på Holmen med kanalerne i baghaven, bydes du indenfor til en unik madoplevelse, der afspejler landets, nordiske breddegrad.
Rammerne fastholder et glimt af fortiden med rustikke, fritstående træbjælker og rå murstensvægge, men atmosfæren er varm, hyggelig og serviceringen sublim.
Flotte anmeldelser
Holmen byder på mere end bare smukke omgivelser. Senest har Berlingskes madanmelder, Søren Frank, ladet sig imponere af restaurantens take away menu, og siger velbekomme med 4 stjerner.
Desuden er 56 Grader modtager af TripAdvisors udmærkelsescertifikat for flotte vedvarende anmeldelser:
“Maden er i den fine ende, og betjeningen var venlig og præcis, men samtidig uformel.”
“Hyggeligt lokale. Rigtig gode og opmærksomme tjenere."
"Maden helt i top og super lækre råvarer. Gode vine til at komplimentere maden.”
"Stedet ligger lidt øde, men de historiske bygninger giver en fin hygge."
Gastronomi med nordiske breddegrader
56 Grader dækker over den danske nærhed og restaurantens filosofi: økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæson. I køkkenet fremtrylles udsøgt nordisk kogekunst og husmandsretterne nyfortolkes og raffineres med respekt for årstidens råvarer - og råvarer dyrket lokalt.
På udendørsarealet er køkkenet selvforsynende med f.eks. urter, kål og brombærbuske, og der samarbejdes med lokale leverandører indenfor oste, svampe og grøntsager.
Dertil støtter restauranten den nordiske nonprofit organisation, Zero Foodprint Nordic, hvor mad er en del af biodiversitets- og klimaløsningen.