11.3023.45
Testing
14

Indre By

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

Tider i dag

23.45
Testing

56 grader

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

56 grader

Indre By

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

Derfor skal du spise her:

  • Gastronomioplevelsen til 4 stjerner
  • Eftertragtet, nordisk køkken, der bare smager
  • Restaurantens baghave forsyner køkkenet 

 

Historiske rammer med atmosfære

I 1744 blev Charlotte Amalies Bastion opført som ammunitionslager for den danske søflåde, men huser i dag '56 Grader’, som byder på en unik madoplevelse med smagsnuancer fra de nordiske breddegrader.

Atmosfæren er varm og mens de mørke, fritstående træbjælker og rå stenvægge fastholder et glimt af fortiden, skabes et æstetisk og hyggeligt helhedsindtryk med dertil klassiske møbler og blød belysning.
 

Flotte anmeldelser

Holmen byder på mere end bare smukke omgivelser. Senest har Berlingskes madanmelder, Søren Frank, ladet sig imponere af restaurantens take away menu, og siger velbekomme med 4 stjerner. Desuden modtager 56 grader TripAdvisors udmærkelsescertifikat, for flotte vedvarende anmeldelser, hvortil gæster bl.a. siger:

"Helt igennem en dejlig mad og vinoplevelse"

"Stedet ligger lidt øde, men de historiske bygninger giver en fin hygge. Maden er helt i top og betjeningen er super god"
 

Et koncept, der hylder det nordiske køkken

56 Grader dækker over den danske nærhed og restaurantens filosofi: økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæson. I køkkenet fremtrylles udsøgt nordisk kogekunst og husmandsretterne nyfortolkes med respekt for årstidens råvarer. 

På udendørsarealet er køkkenet selvforsynende med bl.a. urter, kål og brombærbuske, og der samarbejdes med lokale leverandører indenfor oste, svampe og grøntsager.