11.3023.45
Restaurant Mes Norrlyst Matto Trattoria Bobo Food Studio UMA Accanto Le Coq en Pâte Darling Bistro & Bar Hatoba Lyngby Pintxos Limone Piazza L'Imperatore La Rocca Nöah Ferment ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Gemini Lumskebugten Den Lille Fede Krebsegaarden Granola Theo Oyster Bar 56 grader Bistro Lupa Temporada ZOKU The Living Kitchen Karma Sushi Trianglen Ché Fè Yaffa LIVA Rebel Panza Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Restaurant Meille POP UP Salon 39 Bistro Bosch RALPHs The Shrimp John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Hatoba Islands Brygge Public Dej Magasin Spisehuset L'Alsace Plin Zahida The Fat Pike Naert Restaurant Leaven Restaurant Tight Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Morsel Bao Pizzeria MaMeMi John&Woo Garden Havfruen Asador El Meson Dej Damindra Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds El Cava Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Trattoria Sud The Modern Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Famosi e Golosi Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi Kinome Nyhavn 17 Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Nyboders Køkken Olufs Taverna The Vietnamese Rambla 8tallet Le Basilic Terra Mia Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Mangal Restaurant Dag H Kokkeriet
Testing
14

Indre By

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

Tider i dag

23.45
Testing

56 grader

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

56 grader

Indre By

Nordisk gastronomi til 4 stjerner i historisk pakhus.

Derfor skal du spise her:

  • Gastronomioplevelsen til 4 stjerner
  • Eftertragtet, nordisk køkken, der bare smager
  • Restaurantens baghave forsyner køkkenet

 

Historiske rammer med atmosfære

I 1744 blev Charlotte Amalies Bastion opført som ammunitionslager for den danske søflåde, men huser i dag '56 Grader’, som byder på en unik madoplevelse med smagsnuancer fra de nordiske breddegrader.

Atmosfæren er varm og mens de mørke, fritstående træbjælker og rå stenvægge fastholder et glimt af fortiden, skabes et æstetisk og hyggeligt helhedsindtryk med dertil klassiske møbler og blød belysning.
 

Flotte anmeldelser

Holmen byder på mere end bare smukke omgivelser. Senest har Berlingskes madanmelder, Søren Frank, ladet sig imponere af restaurantens take away menu, og siger velbekomme med 4 stjerner. Desuden modtager 56 grader TripAdvisors udmærkelsescertifikat, for flotte vedvarende anmeldelser, hvortil gæster bl.a. siger:

"Helt igennem en dejlig mad og vinoplevelse"

"Stedet ligger lidt øde, men de historiske bygninger giver en fin hygge. Maden er helt i top og betjeningen er super god"
 

Et koncept, der hylder det nordiske køkken

56 Grader dækker over den danske nærhed og restaurantens filosofi: økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæson. I køkkenet fremtrylles udsøgt nordisk kogekunst og husmandsretterne nyfortolkes med respekt for årstidens råvarer. 

På udendørsarealet er køkkenet selvforsynende med bl.a. urter, kål og brombærbuske, og der samarbejdes med lokale leverandører indenfor oste, svampe og grøntsager.