11.3023.45
Norrlyst - Sommer på Volden Aamanns 1921 Hans Christian’s NU & DA - Dansk Bistro Nærvær Discoteca Eatery Tiger Lily Phonk Brasserie Saigon UVA The Caribbean Housewife Restaurant Grønnegade Sazio Koefoed Le Week-End Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Rebel Bistro Summér Bruce Lorraine Theo Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Flavour Bastards Pier 3 Vinøs Pulpo Aamanns Replik Vesterhus Caronte Beviamo Aamanns Genbo No Deux Sole Factory NOHO Bjørn & Delfino Garden Italgastro Temporada Le Lac Ansvar Issei Salon 39 Bryggerens Spisekammer Cap Horn ONE TEN Fromberg ROOTS Østerbro Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Frederiksberg Darling Bistro & Bar Kung Fu II Terra Mia Famosi e Golosi Pintxos PULS Yankii Sushi El Meson Bistro Cocorico UMA San Giorgio Le Pavé Wining & Dining Le Basilic Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar The Midwestern Diner RADIO Bistro Lupa Texture Abigail Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Lumskebugten NENI Kargo Apartment ÈLAN Beyla Lago Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 SILO Væksthuset Café Valkenborg Mølr Spisebar i SILO Picniq Kjærbøllings Hus Nomad Day Bar & Café Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Zeleste Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Huks Fluks Krebsegaarden Nyhavns Færgekro Magstræde 16 Nyhavn 14 GORMs Ørestad Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador Il Rosmarino Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Panza John&Woo Nordhavn Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Zahida Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Hot Pot Republic BrewPub Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Limone Piazza The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio BUKA Sàigòner Bistro Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.