11.3023.45
Abigail Aamanns 1921 Hans Christian’s NU & DA - Dansk Bistro Nærvær Tiger Lily NENI ÈLAN Lago UVA Restaurant Grønnegade Sazio SILO Le Week-End Væksthuset Café Valkenborg Mølr Spisebar i SILO Sukaiba Hummer Rebel Bistro Summér Bruce Lorraine Theo Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Pier 3 Vinøs Zeleste Pulpo Aamanns Replik Beviamo Aamanns Genbo No Deux The Shrimp Sole Factory NOHO Magstræde 16 Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Garden Italgastro Ansvar Issei Salon 39 Bryggerens Spisekammer Cap Horn ONE TEN Fromberg Il Rosmarino ROOTS Østerbro Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Kung Fu II Strandmøllekroen Terra Mia Restaurant Tight Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson BrewPub Bistro Cocorico UMA Limone Piazza The Vietnamese La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar RADIO Bistro Lupa Texture Norrlyst - Sommer på Volden Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Lumskebugten Discoteca Eatery Kargo Apartment Beyla Phonk Brasserie Saigon Restaurant von Edel SULT Koefoed Bottega Estadio 1912 Dhaba Oasis Vinbar Picniq Kjærbøllings Hus Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Vesterhus Caronte Huks Fluks Krebsegaarden Nyhavns Færgekro Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Temporada Le Lac LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Panza John&Woo Nordhavn Hatoba Islands Brygge Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio Helenekilde Badehotel Aristo BUKA Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.