11.3023.45
Norrlyst - Sommer på Volden Hans Christian’s NU & DA - Dansk Bistro Nærvær Discoteca Eatery Beyla Lago The Caribbean Housewife Restaurant Grønnegade Sazio Koefoed SILO Le Week-End Væksthuset Dhaba Oasis Vinbar Hummer Rebel Bistro Summér Bruce Lorraine Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Pier 3 Vinøs Pulpo Aamanns Replik Vesterhus Caronte Aamanns Genbo No Deux Sole Factory Garden Italgastro Temporada Ansvar Salon 39 Bryggerens Spisekammer Cap Horn ONE TEN Fromberg ROOTS Østerbro Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Frederiksberg Darling Bistro & Bar Kung Fu II Strandmøllekroen Famosi e Golosi Pintxos PULS Yankii Sushi El Meson Bistro Cocorico UMA Limone Piazza Restaurant Fabio Wining & Dining Le Basilic Della Piazza Taco Bello Ferment RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar Aamanns 1921 Rungsted Kro The Midwestern Diner Nöah RADIO Bistro Lupa Texture Abigail Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Lumskebugten Tiger Lily NENI Kargo Apartment ÈLAN Phonk UVA Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 Café Valkenborg Mølr Spisebar i SILO Sukaiba Picniq Theo Kjærbøllings Hus Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Zeleste Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Beviamo Huks Fluks Krebsegaarden NOHO Nyhavns Færgekro Magstræde 16 Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Le Lac LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Issei Peter Liep's Hus Salon de Annam Brasserie Saigon Smör KAYs Fuego Asador Il Rosmarino Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Zahida Hatoba Islands Brygge Terra Mia Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Hot Pot Republic BrewPub Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Le Pavé BUKA Kinome Sàigòner Bistro Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.